DOLAR
32,3691
EURO
34,9702
ALTIN
2.326,20
BIST
9.075,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Bilecik Valisi Nayir Görevine Başladı

Bilecik Valisi Nayir Görevine Başladı

İçişleri Bakanlığı Valiler Kararnamesiyle Bilecik Valiliğine atanan Vali Ahmet Hamdi Nayir, görevine başladı.

Vali Nayir, Bilecik Valiliği önünde Vali Vekili Metin Çınar, İl Jandarma Komutanı Albay Alper Sır, İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, vali yardımcıları, kaymakamlar ve daire müdürleri ile valilik personeli tarafından karşılandı.

Vali Nayir, Bakanlar Kurulunun 13 Şubat kararnamesiyle atandığını ve bugün itibariyle Bilecik Valiliği görevine başladığını belirterek, kuruluşun ve kurtuluşun gerçekleşmesinde önemli fonksiyonlar üstlenen Bilecik’e hizmet etme görevini kendisine layık görenlere teşekkür etti.

Millete hizmet etmenin büyük bir onurla birlikte önemli bir sorumluluk da getirdiğini belirten Vali Nayir, şöyle konuştu:
“Bu sorumluluğun bilincinde olarak, bütün mesai arkadaşlarımla birlikte temel yaklaşımımız; insan odaklı bir anlayışla, hukuka bağlı, insan haklarına saygılı, hesap verebilen, katılıma açık, toplumumuzun bütün kesimlerini kucaklayan, güler yüzlü bir yönetim olacaktır. Bu doğrultuda bize yol gösteren ana ilke adalet ve hakkaniyet anlayışıdır. Sürekli olarak vatandaşımızın arasında, yanında olacak ve bize ulaşmalarına imkân sağlayacağız. Yürütülecek hizmetlerde, mülki ve mahalli idareler, adli ve askeri kuruluşlar, üniversite, mesleki odalar, basın ve medya kuruluşları ile iletişim ve koordinasyona özen göstereceğiz.

Devraldığımız hizmet bayrağını bütün çalışma arkadaşlarımla birlikte çok daha ileriye taşırken ilimizin milletvekillerinin destekleri de çok değerli olacaktır. Önceden başlanmış ve yürütülmekte olan çalışmaların aynı titizlikle takip edileceğini ifade etmek isterim. Bu genel ilkeler çerçevesinde tüm kurumlarımızla birlikte ortak hedefimiz, ilimizin her alanda gelişmesi olacak ve bu hedef doğrultusunda hep birlikte çalışacağız. Bu vesile ile ilimize hizmet etmiş olan valilerimizi şükranla anıyor, ebediyete intikal etmiş olanlara rahmet, hayatta olanlara sağlık ve afiyetler diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Bilecikli vatandaşlarımıza selam, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.