DOLAR
32,2617
EURO
34,7841
ALTIN
2.402,98
BIST
10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
25°C
Bilecik
25°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Yağmurlu
22°C
Perşembe Çok Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
13°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C

Bilecik Valisi Kızılkaya, Selden Evleri Hasar Gören Vatandaşları Ziyaret Etti

Bilecik Valisi Kızılkaya, Selden Evleri Hasar Gören Vatandaşları Ziyaret Etti. Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Bilecik’te su baskını ve sel yaşanan yerlerde incelemede bulundu.

Yaşanan yağış sonrası su basan evlerde AFAD Ekiplerince yürütülen su tahliye çalışmalarını takip eden Vali Kızılkaya, evleri hasar gören vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bahçelievler Mahallesinde yürütülen çalışmaları AFAD Bilecik İl Müdürü Hayri Demirel ile birlikte inceleyen Vali Kızılkaya, yollarda ve evlerde meydana gelen hasarları inceleyerek evleri zarar gören vatandaşlarla görüştü.

Su basan evlerde tahliye çalışmalarının AFAD Ekiplerince yürütüldüğünü belirten Vali Kızılkaya, hasar tespitlerinin de bir an önce yapılacağını ve mağdur olan vatandaşlara destek sağlanacağını vurgulayarak; “Kalacak yer sorunu olan hemşehrilerimize kapımız sonuna kadar açık. Durumları düzelene kadar misafir edebiliriz. Yaşanan afette can kaybının olmaması en büyük şansımız. Rabbim ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten korusun.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.