DOLAR
32,3154
EURO
35,1147
ALTIN
2.292,51
BIST
9.065,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Bilecik Valisi Büyükakın’ın ilk icraatı ne oldu?

Yayınlanan son Valiler Kararnamesi ile Bilecik Valiliğine atanan Vali Tahir Büyükakın göreve başladı.

Ulaşılabilir olmanın yönetimde en fazla önemsediği hususlardan biri olduğunu ifade eden Vali Büyükakın, daha önceki görev yeri olan Kocaeli’de yaptığı gibi cep telefon numarasını kamuoyu ile paylaştı. Vatandaşların sadece ve gerçekten acil durumlarda ve yetkili mercilere ulaşamıyorlarsa kendisini arayabileceklerini ifade etti.

Vali Büyükakın konuya ilişkin şunları söyledi:

“Ulaşılabilir olmak yönetimde en fazla önemsediğim hususlardan biridir. Bu konuya azami hassasiyet göstermenizi bekliyorum.

Ben daha önce görev yaptığım Kocaeli’de cep telefon numaramı twitter adresimden paylaştım. Hemşerilerime sadece ve gerçekten acil durumlarda ve şayet yetkili mercilere ulaşamıyorlarsa beni arayabileceklerini söyledim. Bu süre zarfında sadece ve sadece 5 arama aldım. İnanın tek bir kişi bile gereksiz yere aramadı. Burada da aynısını yapacağım.

Gerçekten acil bir durum varsa ve yetkili mercilere ulaşamıyor iseler tüm Bilecikli hemşehrilerim 0 532 572 11 11 numaralı telefondan 7 gün 24 saat arayabilirler.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.