DOLAR
32,3364
EURO
35,1586
ALTIN
2.245,42
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
7°C
Bilecik
7°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
10°C
Perşembe Az Bulutlu
8°C
Cuma Az Bulutlu
9°C
Cumartesi Az Bulutlu
14°C

Bilecik Valisi Bilal Şentürk’ün Ramazan Bayramı Mesajı

Bilecik Valisi Bilal Şentürk’ün Ramazan Bayramı Mesajı. Bilecik Valisi Bilal Şentürk Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Vali Şentürk mesajında şu ifadelere yer verdi;

Toplumsal yaşamımızda önemli yeri bulunan, sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel, en anlamlı örneklerinin yaşandığı dini bayramlarımız; sevgi, saygı, yardımlaşma ve dayanışma duygularının güçlenmesine de vesile olan özel günlerdir.

Bu yıl tüm dünyayı saran ve ülkemizi de etkileyen koronavirüs salgını nedeniyle Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulunun önerileri, Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda; salgının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, sosyal mesafeyi koruma ve yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla birçok tedbir kararı alınarak uygulamaya geçirilmiştir.

Ramazan Bayramı süresince de koronavirüs (Covid-19) salgınının halk sağlığı açısından oluşturabileceği riskleri yönetebilmek adına alınabilecek ek tedbirler kapsamında 81 ilimizde Ramazan Bayramı arifesine denk gelen 23 Mayıs 2020 Cumartesi gününden başlayarak 24-25-26 Mayıs 2020 tarihlerinde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmasına karar verilmiştir.

Bizleri manevi iklimiyle saran, kaynaştıran ve kucaklaştıran bu Ramazan Bayramında evde kalmanın, sosyal mesafeyi korumanın, korona pandemisinden kurtulmak için kritik önem taşıdığını unutmayalım.

İnancımızın gereği olan, birlik ve kardeşliğimizi pekiştiren, bizi daha güçlü toplumsal bağlarla yarınlara taşıyacak olan bu özel günleri anlamına uygun yaşayabilmek ve yaşatabilmek üzere, varsa aramadığımız akraba eş ve dostlarımızı da hususen arayalım. Fiziksel olamasa da telefonlarla veya görüntülü olarak sevdiklerimize bağlanalım.

Bu duygu ve düşüncelerle; Ramazan Bayramının, tüm insanlığa, ülkemize ve ilimize önce sağlık, sonra huzur, barış ve mutluluk getirmesini temenni ederim.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.