DOLAR
32,3733
EURO
34,9950
ALTIN
2.325,67
BIST
9.091,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Bilecik Valisi Bilal Şentürk Vekalet Verdi

Bilecik Valisi Bilal Şentürk Vekalet Verdi. Vali Bilal Şentürk, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) işbirliğiyle düzenlenen Türkiye Diyanet Vakfına vekalet vererek kurban bağışında bulundu.

Bilecik Valisi Bilal Şentürk Vekalet Verdi

Vali Şentürk, İl Müftüsü Ali Erhun’un ziyaretinde Türkiye Diyanet Vakfı’nın ülke genelinde başlatmış olduğu vekaletle kurban bağışı kampanyası kapsamında ”Kurbanını paylaş, kardeşinle yakınlaş” sloganıyla sürdürdüğü vekaletle kurban organizasyonuna destek olmak adına kurbanını TDV’na bağışladı.

TDV’ye vekaletle kurban bağışında bulunan Vali Şentürk, bağışların hayırlara vesile olmasını ve kampanyaya katılımın yüksek olması temennisinde bulundu.

İl Müftüsü Erhun da Türkiye Diyanet Vakfına yapmış olduğu kurban bağışından dolayı Vali Şentürk’e teşekkür ederek, bağış makbuzunu takdim etti.

Türkiye Diyanet Vakfı

Türkiye Diyanet Vakfı, Diyanet İşleri Başkanlığı ile işbirliği içerisinde dini esaslara uygun, güven ve emanet bilinci ile hareket ederek dünyanın dört bir yanında kurban keserek dağıtımını yapıyor.

Türkiye Diyanet Vakfı, kurulan profesyonel ve teknolojik alt yapı ile her bir bağışçıyı ve her bir kurbanı adım adım takip ediyor, vekaletle kurban organizasyonunun tüm süreçlerini bizzat gönüllü ve görevliler nezaretinde yürütüyor

”Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş” temasıyla 2019 yılında düzenlenen vekaletle kurban kesim organizasyonu kapsamında vakfa emanet edilen 453.560 hisse kurbanı yurt içinde 424 il ve ilçe merkezinde, yurt dışında ise yoksulluk ve krizlerin yoğun yaşandığı Afganistan, Suriye, Irak, Filistin ve Arakan başta olmak üzere Afrika, Balkanlar, Türk Cumhuriyetleri, Kafkasya, Uzakdoğu ve Güney Amerika’nın da aralarında bulunduğu 149 ülkenin 423 bölgesinde keserek ulaştırıldı.

Erbaş, “Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Programı”nın da bir yardımlaşma vesilesi olduğuna dikkati çekerek, “Öyle bir kampanya yürütelim ki “İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır” hadis-i şerifinde belirtilen o ilke gereğince en hayırlı insanlardan olma fırsatı olarak bunu değerlendirelim”  ifadelerini kullandı.

Diyanet İşleri Başkanı ve Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Küresel Çapta Bir İyilik Hareketi olan, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı’nın (TDV) yaptığı hizmetlerle insanların güvenlerini kazandıklarına ve bu güvenin de her geçen gün arttığına vurgu yapmış, bir dilim ekmeğe, bir parça kurban etine muhtaç milyonlarca insanın olduğunu ve onlara Diyanet İşleri Başkanlığı olarak ulaşmak zorunda olduklarını kaydetmişti.

Türkiye Diyanet Vakfı İnternet Üzerinden Online Bağış Sitesi üzerinden sizde Yurt içi 975 tl, yurt dışı 825 tl olmak üzere, ayrıca bankalardan 30 temmuz 2020 müftülüklerden 31 Temmuz 2020 tarihine kadar bağışta bulunabilirsiniz.

https://bagis.tdv.org/

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.