DOLAR
32,3640
EURO
34,9533
ALTIN
2.325,55
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, kentten ayrıldı.

İçişleri Bakanlığının yayımladığı Son Valiler Kararnamesi ile Kütahya’ya atanan Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir kentten ayrıldı.
Bugün saat 12:00’de Valilik konağında düzenlenen uğurlama törenine 2. Jandarma Er Eğitim Komutanı Halis Zafer Koç, , Belediye Başkanı Selim Yağcı, Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahiner, Baro Başkanı Halime Aynur, İl Jandarma Komutanı Albay Alper Sır, İl Emniyet Müdür Vekili Hicri Görgün, Bilecik POMEM müdürü Sadettin Aksoy, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi rektörü İbrahim Taş, daire müdürleri, Bilecik müftüsü Necati Akkuş, valilik çalışanları ve çok sayıda seveni katıldı.

Bilecik Valiliği görevini İçişleri bakanlığı mahalli idareler genel müdür yardımcısı Süleyman Elban’a bırakan Nayir, tek tek herkesle vedalaştı.

Bilecik’te kaldığı 27 ay boyunca Bilecik’in sevgisini hep yanında hissettiğini söyleyen Nayir, “Bütün Bilecik’in ilgisine teşekkür ediyoruz. Burada 27 ay müddetince Bilecik’in sevgisini hep yüreğimizde hissettik, yanımızda hissettik. Yapılacak olan işlerde de hiç yalnız kalmadık burada. Güzel şeyler oldu bizim için, güzel gönül dostlukları kazandık. Çok uzağa da gitmiyoruz, inşallah yine Bilecik’te olan gönül bağımız devam edecek. Artık yeni valimiz Süleyman bey ile çalışmaya devam edeceksiniz. Yolu düşenler için Kütahya’da da bir kapınız olduğunu biliniz. Buradan gelecek her güzel haberin bizi mutlu edeceğini bildirmek isterim.” İfadelerini kullandı.

Son sözleri “bütün Bilecik halkına selam ve saygılarımı iletiyorum ve helallik istiyorum” olan Nayir, alkışlar eşliğinde eşi ile aracına binerek vali konağından ayrıldı.
vali56

vali1

vali2

vali3

vali4

vali6

vali7

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.