DOLAR
32,5580
EURO
34,9769
ALTIN
2.426,92
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C

Bilecik Valiliğinden Karantina Duyurusu

Bilecik Valiliğinden Karantina Duyurusu. Bilecik’in Gölpazarı İlçesi Aktaş Köyü Beşevler Mahallesinde koronavirüs vakalarının çokluğu sebebiyle Umumi Hıszıssıhha Kurulu tarafından karantina kararı alındı.

Bilecik Valiliğince yayınlanan duyuruda, ”Gölpazarı İlçesi Aktaş Köyü Beşevler Mahallesinde, koronavirüs salgınının kontrol altına alınması amacıyla, Umumi Hıfzıssıhha Kanununun 27. 28. ve 72. maddeleri kapsamında, ikinci bir değerlendirmeye kadar karantina uygulamasına karar verilmiş olup ilgili mahalleye giriş ve çıkışlar 26.10.2020 saat 00.01 itibari ile sınırlandırılmasına oy birliği ile karar verilmiştir.” ifadelerine yer verildi.

Dün yayınladığımız Bilecik Valiliği Karantina Duyurusunda ise, Bilecik’in Pazaryeri ilçesi Ahmetler köyü ve civarında vaka sayılarında artış beklenildiğinden Koronavirüs COVID-19’un yayılımının engellenmesi ve toplum sağlığının korunması amacıyla 25.10.2020 tarihinden geçerli olmak üzere salgın durumunun ve yayılma hızına göre bir sonraki karara kadar Ahmetler köyünün giriş ve çıkışlarına kapatılarak, gerekli önlemlerin alınmasına karar verilmişti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.