DOLAR
32,3294
EURO
35,1232
ALTIN
2.302,47
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Bilecik Valiliği Basın Açıklaması

Dün akşamdan itibaren ordu içerisinde komuta kademesinden bağımsız bir kısım gruplarca demokrasimize, devletimize ve hükümetimize karşı darbe teşebbüsünde bulunulmuştur.

Aziz milletimizin, Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Hükümetimizin dirayetli duruşları ve ferasetleri sayesinde bu hain girişim bastırılmıştır. İlimiz genelinde konuya ilişkin her hangi bir sorun meydana gelmemiştir. Gerek polis teşkilatımız gerek jandarma teşkilatımız bu konuyla ilgili emir komuta zinciri içerisinde görevinin başında yer almıştır.

Vatandaşlarımız, güven ve huzur içerisinde vakarlı bir şekilde günlük işlerine devam etmektedir.
Güvenlik gücü ve vatandaşlarımızdan oluşan 160’ın üzerinde şehidimiz ve birçok yaralımız mevcuttur. Şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar ve milletimize başsağlığı diliyorum.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.