DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
28°C

Bilecik Uğur Işılak Konseriyle Coştu

Bilecik Uğur Işılak Konseriyle Coştu

 

Bilecik Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında nisan ayı etkinlikleri çerçevesinde, Bilecik Cumhuriyet Meydanında dün akşam saat 21.00  sularında başlayan konserde Uğur Işılak rüzgarı esti.

Uğur IŞILAK’ı canlı izleyip birbirinden güzel şarkılarını dinlemek üzere toplanan halkımız, Uğur IŞILAK’ın başarılı canlı performansıyla adeta coştu. Konserin açılış konuşmasını Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İsmail CİHAN gerçekleştirdi. ”Her şey Türkiye İçin” isimli sözü ve müziği kendisine ait şarkısıyla açılışı yapan Uğur IŞILAK, en güzel şarkılarını sevenleri için seslendirdi. Konserde Uğur IŞILAK, Bilecikli sevenlerini selamladıktan sonra yapmış olduğu konuşmada ”Duygunun, heyecanın zirvesine ulaşmadan buradan ayrılmayacağız. Bunun sözünü veriyorum.” dedi. Bu sırada kalabalıktan ”Recep Tayyip ERDOĞAN” sloganları yükseldi. Bunun üzerine Işılak, ”Müthiş bir şey bu! Bir ülkede millet Başbakanını ne kadar seviyorsa, Başbakanıyla ne kadar aynı duyguları, aynı hisleri paylaşıyorsa, başarıyı paylaşıyorsa, o ülkenin Allah’ın izniyle sırtını yere getirecek kimse yoktur. Birileri belki bunu eleştiriyor. Şimdi sizin bu Başbakan sevginizi eleştirenlerde olacak, bu meydanda da mutlaka vardır ama Başbakan bu ülkenin resmi Başbakanı, Başbakanı sevmek kişiyi politize olmasına sebep olmaz, kişiyi politikaya bulaştırmaz, bundan yana hiç korkmayın. Bir ülkenin Başbakanını sevmek, bir ülkenin Cumhurbaşkanını sevmek, hangi görüşte olursanız olun, siyasi parti görüşünüz farklı olabilir, ama o, 76 milyonun Başbakanı,o,76 milyonun Cumhurbaşkanı, bakın bir parti lideri bir partinin genel başkanıdır ve aynı zamanda parti mensuplarının genel başkanıdır ama Başbakan için durum farklıdır. Onun için Başbakanımıza olan sevgimizi sona saklıyoruz. Onu beraber seslendireceğiz. Hiç merak etmeyin.” dedi. Konser esnasında, Bilecik Belediye Başkanı Selim YAĞCI sahneye gelerek kısa bir konuşma yaptı.

 

Belediye Başkanı Selim YAĞCI konuşmasında:

”Bizler bir aileyiz, birlikte çalışıyoruz, birlikte başarıyoruz, birlikte üzülüyoruz, birlikte seviniyoruz ve birlikte eğleniyoruz. İşte 30 martta ilimiz açısından, ülkemiz açısından çok önemli bir karar verdik. Bu verdiğimiz kararla, ilimizin 2023 hedeflerine giderken, bu medeniyet yolculuğunu birlikte yapma noktasında, göstermiş olduğunuz tüm desteğe, dualarınıza ve bu anlamdaki katkılarınıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Birlikte 10 yıldır çok güzel şeyler başardık. Ama bitmedi! Geçmişiyle övünen, geleceğe emin adımlarla yürüyen marka şehir Bilecik’i oluşturmaya var mısınız? İnşallah sayın Başbakanımızın önderliğinde 2023,2053,2071 hedeflerine ülkemiz ve ilimiz bizlere yakışır şekilde, Osmanlının torunlarına yakışır şekilde yürüyeceğiz. Bu zamana kadar çok işler başardık. Bundan sonrada, inşallah sizlere taahhüt ettiğimiz, hedef gösterdiğimiz her şeyi, hem ülkem adına, hem ilim adına başaracağımızı sizlere tekrar etmek istiyorum. Gelecek günler Türklerin gururla yürüyeceği günler olacak! Gelecek günler Bilecik’te yaşayan siz değerli kardeşlerimizin şehriyle övüneceği, gurur duyacağı, daha mutlu olacağı günler olacak! Bu akşam eğleneceğiz ve Uğurumuzla bu akşam eğleneceğiz, stres atacağız. Bize bu akşamı bahşettiği için, yoğun programı içerisinde, bu akşamı bizlere ayırdığı için, sizlerle birlikte olduğu için, ben, sizler adına kendisine çok teşekkür ediyorum. Çağımızın da gönül telimizi titreten ozanımızı, kuruluş ve kurtuluşun beşiği ilimizde ağırlamanın hazzını, gururunu ve mutluğunu yaşıyoruz. Uğur IŞILAK’a çok teşekkür ediyorum.” dedi ve akşamın anısına Osmanlı Devlet Arması hediye etti. Bu sırada seyirciler arasından ”Başbakanımızı da bekliyoruz!” diye bir seyircinin sesi yükseldi. Bunun üzerine Belediye Başkanı Selim YAĞCI, ”Bugün Ankara’dan geliyorum. Sayın Başbakanımıza selamlarınızı ilettim. Kendilerini davet ettim. İnşallah Uğur Bey bize hep uğurlu geliyor, Sayın Başbakanımızı da burada ağırlamanın mutluluğunu ve gururunu hep birlikte yaşarız.” dedi.

Konser 30 mart yerel seçimlerine damgasını vuran, Arslanbek Sultanbekov’un düzenlediği, Cengiz Han isimli film müziği olan anonim Dombıra şarkısının Uğur IŞILAK tarafından Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN adına uyarladığı ”Recep Tayyip ERDOĞAN” isimli şarkısıyla son buldu.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.