DOLAR
32,4432
EURO
34,7490
ALTIN
2.439,32
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
22°C
Bilecik
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

TÜBİTAK ARDEB Destek Programları Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti

TÜBİTAK ARDEB Destek Programları Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti

Rektör Taş: “Dünya çapında araştırmalar yapan, projeler gerçekleştiren bir üniversite olmak en büyük hedefimiz”

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörlüğü (TTO) tarafından düzenlenen ‘TÜBİTAK ARDEB Destek Programları Bilgilendirme Toplantısı 29 Mart 2019 tarihinde gerçekleşti. TÜBİTAK Araştırması Destek Programları Başkanlığı (ARDEB) Bilimsel ProgramlarBaşuzmanı Dr.Emine İnci Akşahin’in konuşmacı olarak katıldığı programda, ‘destek programları’, ‘temel stratejiler’, ‘istatistikler’, ‘yenilikler’ ve ‘arayüzler’ başlıkları altında akademisyen, öğrenci ve sanayicilere bilgilendirme yapıldı.

Etkinliğin açılışında konuşan BŞEÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, akademisyenlerin yanı sıra kariyer planlamasına akademik bir yol haritası çizmek isteyen çok sayıda öğrencinin etkinliğe katılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gelişmiş ve kalkınmış toplumların temel özelliğinin, bilgilerini teknolojiye çevirmeleri olduğunu ifade eden Rektör Taş, konuşmasına şöyle devam etti:

“Dünya çapında araştırmalar yapan, projeler gerçekleştiren bir üniversite olmak en büyük hedefimiz”

“Bilgiyi üreten, teknolojiye çeviren kurumlar üniversitelerimizdir. Öncelikle Bilecik ve bölgemiz olmak üzere dünya çapında araştırmalar yapan, projeler gerçekleştiren bir üniversite olmak en büyük hedefimiz. Bu kararlılığımızı göstermek için de TÜBİTAK ARDEB Başuzmanı Dr. Emine İnci Akşahin Hanımefendiyi Bilecik’e davet ettik. TÜBİTAK projeleri Türkiye’deki en prestijli projelerdir. TÜBİTAK yaptığımız projelere değer katan bir kurumdur. İnşallah siz değerli hocalarımızdan da bundan sonraki süreçte çok sayıda proje beklediğimi ifade etmek istiyorum.Bugün burada bulunan tüm katılımcılar bu etkinlik sayesinde kendi aralarında bilgi ve tecrübe paylaşımında bulunacaklar, TÜBİTAK ARDEB destek programları hakkında genel bilgiler, programlarda yapılan değişiklikler ve yeniliklerden haberdar olacaklardır. Bu programla 2018 döneminde gerçekleştirdiğiniz TÜBİTAK ARDEB proje başvurularınız hakkında aklınıza takılan sorulara cevap bulma fırsatı yakalamış olacaksınız.Bu etkinliğin Üniversitemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen Ar-Ge’den sorumlu rektör yardımcımız Harun Mindivan hocamıza ve bugünkü programda bilgi ve birikimlerini bizimle paylaşacak olan TÜBİTAK ARDEB Başuzmanı Dr. Emine İnci Akşahin Hanımefendiye destekleri için teşekkür ediyor, hepinize saygılar sunuyorum.”

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Büyük Konferans Salonu’nda gerçekleşen programın sonunda dinleyiciler Başuzman Dr.Emine İnci Akşahin’e merak ettikleri soruları sorma fırsatı yakaladılar. Etkinliğin sonunda Başuzman Akşahin’e Rektör Taş tarafından anı tabağı, Rektör Yardımcısı ve TTO Koordinatörü Prof. Dr. Harun Mindivan tarafından da teşekkür belgesi takdim edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.