DOLAR
32,5688
EURO
34,7210
ALTIN
2.488,71
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
19°C
Bilecik
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

BİLECİK TSO’NUN 5 YILDIZLI HİZMET KALİTESİ TEKRAR TESCİLLENDİ

BİLECİK TSO’NUN 5 YILDIZLI HİZMET KALİTESİ TEKRAR TESCİLLENDİ

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası ‘TOBB Akreditasyon Sistemi Denetimini’ başarıyla geçti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Oda ve Borsa Sistemlerinin iş dünyası nezdinde ki saygınlığının artırılması, sunulan hizmet türlerinin genişletilmesi, hizmet kalitesinin iyileştirilmesi ve Türk Oda Sisteminin Avrupa Oda Sistemine uyumunun sağlanması amacıyla 2001 yılından bu yana uygulanmakta olan TOBB Oda ve Borsa Akreditasyon Sistemi Oda ve Borsaların üyelerine “Beş Yıldızlı Hizmet” vermesi için fırsat oluşturmaktadır.

Beş Yıldızlı hizmet yarışına 2012 yılında katılan Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası, Bağımsız Denetleme Kuruluşu olan Türk Loydu Denetçisi Berker TELEK tarafından gerçekleştirilen belge yenileme denetimini başarı ile tamamladı.

Denetim açılış toplantısına Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Uzun, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Keleş, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Göksel Balcı, Meclis Üyesi Naci Uzunköprü, Genel Sekreter Yalçın Yıldız ve Oda personelimiz katıldı.

Gün boyu gerçekleştirilen denetim sonucunda akreditasyon kılavuzuna göre 13 ana madde başlığında 365 alt başlıklı kriterde yapılan denetimde çalışmaların yeterli ve üst düzeyde olduğu, diğer akredite oda ve borsalara örnek çalışma ve projelerinin bulunduğu belirtildi. Denetim başarı ile tamamlanarak, Türkiye’de bulanan 365 oda/borsa arasında 5 yıldızlı hizmet belgesine sahip 191 oda/borsa arasında yerini almış oldu.

Denetimle ilgili açıklama yapan Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Uzun; “Türk Loydu tarafından gerçekleştirilen denetim neticesinde Odamızın 2012 yılından bu yana yer aldığı Akreditasyon Sisteminin gerekliliklerini başarıyla yerine getirdiği ve üyelerine sunmuş olduğu hizmet kalitesini en üst seviyede sürdürdüğünü tekrar tescil ettirmiş olduk. Göreve geldiğimiz günden itibaren Odamızın sunmuş olduğu hizmet kalitesini ve çeşitliliğini artırmak ve hizmet standardımızı gün geçtikçe daha da ileriye götürmek için gayretle çalışıyoruz. Bu çalışmamızın karşılığını da Türkiye’de bulanan 365 oda ve borsa arasında 5 yıldızlı hizmet belgesine sahip 191 oda ve borsa arasında yerimizi alarak göstermiş oluyoruz. Yenilemiş olduğumuz belgenin üyelerimize hayırlı olmasını temenni eder, Akredite Oda olmanın gereklerini hiç aksatmadan yerine getiren ve belgenin yenilenmesi konusunda son derece gayret gösteren Oda personelimize ve hizmetlerimizin muhatabı üyelerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.