DOLAR
32,5478
EURO
34,8217
ALTIN
2.431,59
BIST
9.722,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C

BİLECİK TSO’DAN İLKLERE DEVAM.

“KOBİ KARİYER ÇATISI” PROJE BAŞVURUMUZ İLE BİLECİK’E DEĞER KATIYORUZ.

Bilecik Ticaret Sanayi Odamız tarafından Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı tarafından yürütülmekte olan KOSGEB Meslek Kuruluşu Proje Destek Programı kapsamında KOBİ KARİYER ÇATISI başlıklı Tematik Proje başvurusu yapılmıştır.

KOSGEB’in sunduğu Meslek Kuruluşu Proje Destek Programına; KOSGEB veri tabanına kayıtlı, işletmelere ve girişimcilere yönelik faaliyet gösteren, oda, borsa, birlik, konfederasyon, federasyon, vakıf, dernek ve kooperatifler ile küçük sanayi siteleri ve organize sanayi bölgeleri yönetimleri başvuru yapabilmektedir.

KOSGEB’in sunduğu Meslek Kuruluşu Proje Destek Programı kapsamında İlimizden sunulan ilk proje olma özelliğini taşıyan başvurumuz ile üyelerimizin insan kaynakları ve eğitim ihtiyaçlarını karşılayacak bir veri tabanının oluşturulması amaçlanmaktadır.

Proje kapsamında oluşturulacak veri tabanında e-ticaret, kariyer merkezi, sanal fuar ve diğer elektronik yayıncılık bileşenlerini içeren modüller sayesinde KOBİ’lerin nitelikli elemana, düzenlenecek eğitimlere erişimlerinin kolaylaştırılması, bilgi çağında işletmelerin ekonomik gelişimlerine katkı sağlayacaktır.

Veri girişlerinin kişi veya kurumlar tarafından yapılabileceği Kariyer Merkezinde; bilgilerin belirli bir süzgeçten geçirilerek girildiği sanal platforma işletmeler bilgi güvenliğini sağlamak adına şifreli bir sistem ve kayıt mekanizması ile giriş yapabileceklerdir.

Ayrıca üyelerimize sağlanacak Sanal fuar imkanı ile de firmalar ürünlerinin sanal tanıtımlarını gerçekleştirebilecek, ürün görsellerini, özelliklerini ve tüm aşamalarını teknoloji ile harmanlayıp birçok ziyaretçi ile buluşturma imkanına ve istedikleri takdirde e-ticaret ile ürünlerini pazarlama imkanına sahip olabileceklerdir.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Uzun, “Sunmuş olduğumuz proje kapsamında üyelerimizle yüz yüze anketler yapılacak ve sistem üzerinden eğitim, staj ve işgücü talepleri alınacaktır. Sanal Platformda üyemiz olan KOBİ’ler yaşadıkları nitelikli istihdam/işgücüne ulaşma sıkıntısını sistemin ara modülü olan CV Başvurusu kısmına yüklenmiş bilgileri süzüp ilgi alanlarına giren kişileri inceleyerek çözümleyebileceklerdir.

Yine KOBİ’lerin ara eleman ve stajyer talepleri de bu sistem ile karşılanabilecektir. KOBİ’lerin talep ettikleri eğitimler doğrultusunda uygulanacak eğitimler mesleki ve kişisel gelişim ihtiyaçlarını cevaplayacaktır. Oluşturulan internet sayfası ve sanal platformda tek bir çatıda üç ana başlıkta üye memnuniyeti yaratılması hedeflenmektedir. KOBİ’ler için büyük bir fırsata çevrilebilecek Sanal Platformda, sağlanacak Sanal Fuar imkanı ile şirketler özel sanal tanıtımlarını gerçekleştirebilecekler, ürün görsellerini ve üretim aşamalarını teknoloji ile harmanlayıp birçok ziyaretçi ile buluşma fırsatı yakalayacaklardır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.