DOLAR
32,5945
EURO
34,7759
ALTIN
2.408,59
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
32°C
Bilecik
32°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C

BİLECİK TSO’DAN AŞURE İKRAMI

BİLECİK TSO’DAN AŞURE İKRAMI

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Muharrem ayı münasebetiyle Bilecik Kayı Boyu Camii  ve Bilecik Belediyesi Sosyal Tesisleri Çay Bahçesi önünde olmak üzere iki farklı noktada 3 bin kişiye aşure ikram edildi.

Kayı Boyu Camii ve Bilecik Belediyesi Sosyal Tesisleri Çay Bahçesi önünde yapılan aşure dağıtımına halkımız ve üyelerimiz yoğun ilgi gösterirken dağıtım esnasında Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi UZUN, Başkan Yardımcısı Osman KELEŞ, Yönetim Kurulu Üyeleri Göksel BALCI ve Ercan DÜZGÜN’de hazır bulunarak aşure dağıtımına yardımcı oldular.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odasının Muharrem ayı münasebetiyle Aşure ikramında bulunmasından dolayı son derece memnun olduklarını belirten vatandaşlar Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi UZUN ve emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiler.

Konu hakkında açıklama yapan Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi UZUN “Muharrem ayı, inancımızda, tarihimizde ve kültürümüzde ayrı bir öneme sahiptir. Bu ay birlik ve beraberlik ayıdır. Bizi biz yapan inancımız, birlik ve beraberliğimizdir. Bu bakımdan Muharrem ayını iyi anlamak ve anlatmak gerekmektedir. Bu ayda ikram edilecek aşureler de, birlik ve beraberliğimizin en güzel simgesidir. Ülkemizde son aylarda yaşanan olaylar sonrası en fazla ihtiyaç duyulan şey birlik, beraberlik ve kardeşliğin yeniden tesisidir. Bu vesile ile Muharrem ayının birlik ve beraberliğimize, ülkemizin huzuruna ve barışına vesile olmasını diler, tüm halkımızın ve üyelerimizin Muharrem ayını tebrik ederim.” dedi.

tso3 tso1 tso2

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.