DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
28°C

Bilecik TSO, TSE Belge Yenileme Denetimini Başarı İle Geçti.

Bilecik TSO TSE Belge Yenileme Denetimini Başarı İle Geçti.

Kaliteli hizmet anlayışını TSE ile belgelendiren Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası, 2012 yılından bu yana sahip olduğu TSE EN ISO 9001 Kalite Yönetimi Sistemi belge yenileme denetimini başarı ile geçerek kalite belgesini 3 yıl daha uzattı.
Kalite Yönetim Standardı çerçevesinde yapılan Belge Yenileme Tetkiki TSE Belgelendirme Müdürlüğü Baş Tetkik Görevlisi Yücel MİNAS tarafından gerçekleştirildi.
Kalite Yönetim Sistemi hakkında bilgilerin verildiği açılış ve tanışma toplantısına Bursa Belgelendirme Müdürlüğü Baş Araştırmacı Mustafa Karaman, Baş Tetkik Görevlisi Yücel MİNAS, Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Recep ÇEVİK, Yönetim Kurulu Sayman Üye Göksel BALCI, Yönetim Kurulu Üyesi Ercan DÜZGÜN, Genel Sekreter Yalçın YILDIZ ve Oda personeli katıldı.
TSE Bursa Belgelendirme Müdürlüğü Baş Tetkik Görevlisi Yücel MİNAS; “Bilecik TSO tarafından TS EN ISO 9001 standardına uygun kalite yönetim sisteminin uygulandığı tarafımızca yapılan denetim sonucunda görülerek belge kullanım hakkı yenilenmiştir. Bilecik TSO Yönetim Kuruluna ve Oda personeline güler yüzlü yaklaşımlarından ve sunmuş oldukları hizmet kalitelerinden ötürü teşekkür eder, hizmet kalitelerinin artarak devam etmesini temenni ederim.” dedi.
Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi UZUN, “TSE EN ISO 9001 Kalite Yönetimi Sistemi Belge Yenileme denetiminin başarı ile sonuçlanarak Odamızın kalite belgesinin yenilenmesi bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Çünkü üyelerimize sunmuş olduğumuz hizmetin kalitesi ve devamlılığı bizim için önemli. Belgemizin üyelerimize hayırlı olmasını temenni eder, belgenin yenilenmesi konusunda son derece gayret gösteren Oda personelimize ve hizmetlerimizin muhatabı üyelerimize teşekkür ederim.” dedi.
tso2

Jpeg

Jpeg

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.