DOLAR
32,5373
EURO
34,9031
ALTIN
2.439,98
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C

BİLECİK TRAP VE TEK KURŞUN ATIŞLARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Bilecik Belediyesi ve Bilecik Avcılık ve Atıcılık İhtisas Kulüpleri tarafından bu yıl 12 gerçekleştirilen geleneksel trap ve tek kurşun atışları programı güzel görüntülere sahne oldu.

 

Bilecik Belediyesi Atış Poligonu’nda gerçekleştirilen programa, Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Can, İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Fikret Karabıyık, kulüp temsilcileri, sporcular ve vatandaşlar katıldı.

Birçok kategoride, yarışların gerçekleştirildiği etkinlikte bir konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Can, Belediye Başkanı Selim Yağcı adına etkinliğe katıldığını belirterek, selamlarını iletti.

Bilecik Belediyesi olarak,bütün spor dallarında olduğu gibi avcılık ve atıcılık kulübünün de her zaman yanında olduklarını belirten Nihat Can, Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın da bu etkinliğe büyük önem verdiğini açıkladı.

Sporcuları ve kulüp temsilcilerine teşekkür ve tebriklerini ileten Can, Bilecik Belediyesi’nin yeni projeleri arasında olacak olan Bilecik Belediyesi Atış Poligonu ve Paintboll Sahası hakkında bilgi verdi.

Yapılacak olan yeni tesiste sporcuların ve vatandaşların Avrupa Birliği standartlarındaki bir yapıda, spor yapma imkanı bulacağını aktaran Can, yeni dönemdeki çalışmaların bu tesislerde daha sağlıklı ortamlarda yapılacağını kaydetti.

Etkinlikte Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, Başkan Yardımcısı Nihat Can, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Karabıyık ve İl Genel Meclis Başkanı Yıldırım, dereceye girenlere kupa ve madalyalarını verdi.

 

ATICILIKTA DERECEYE GİRENLER

 

Bilecik ve Sakarya’dan gelen sporcuların yarıştığı etkinlikte, Onursal Uçuş Avcısı Zafer Öner, Onursal Avcı Başı Hüseyin Ezme, Onursal Domuz Avcısı Şükrü Aydın,  kupa ve plaket sahibi oldular.

 

TRAP BİRİNCİLERİ

Etkinlikte trapta Sakarya Karasu Takımı’dan Metin Halim Ergün, Semih Telçak ve Ahmet Deli madalya hak ettiler.

Hüseyin Akduman’ın şeref madalyası aldığı etkinlikte, Alparslan Tunç 18 yaş altı grubunda madalya sahibi oldu.

 


10001249_10152351509884367_3115981777297645408_o
DSC_2733 DSC_2783 DSC_2799 DSC_2843 DSC_2862 DSC_2874
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.