DOLAR
32,5756
EURO
34,8857
ALTIN
2.439,77
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
31°C
Bilecik
31°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C

BİLECİK TRAP VE TEK KURŞUN ATIŞLARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Bilecik Belediyesi ve Bilecik Avcılık ve Atıcılık İhtisas Kulüpleri tarafından bu yıl 12 gerçekleştirilen geleneksel trap ve tek kurşun atışları programı güzel görüntülere sahne oldu.

Bilecik Belediyesi Atış Poligonu’nda gerçekleştirilen programa, Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Can, İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Fikret Karabıyık, kulüp temsilcileri, sporcular ve vatandaşlar katıldı.

Birçok kategoride, yarışların gerçekleştirildiği etkinlikte bir konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Can, Belediye Başkanı Selim Yağcı adına etkinliğe katıldığını belirterek, selamlarını iletti.

Bilecik Belediyesi olarak,bütün spor dallarında olduğu gibi avcılık ve atıcılık kulübünün de her zaman yanında olduklarını belirten Nihat Can, Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın da bu etkinliğe büyük önem verdiğini açıkladı.

Sporcuları ve kulüp temsilcilerine teşekkür ve tebriklerini ileten Can, Bilecik Belediyesi’nin yeni projeleri arasında olacak olan Bilecik Belediyesi Atış Poligonu ve Paintboll Sahası hakkında bilgi verdi.

Yapılacak olan yeni tesiste sporcuların ve vatandaşların Avrupa Birliği standartlarındaki bir yapıda, spor yapma imkanı bulacağını aktaran Can, yeni dönemdeki çalışmaların bu tesislerde daha sağlıklı ortamlarda yapılacağını kaydetti.

Etkinlikte Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, Başkan Yardımcısı Nihat Can, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Karabıyık ve İl Genel Meclis Başkanı Yıldırım, dereceye girenlere kupa ve madalyalarını verdi.

ATICILIKTA DERECEYE GİRENLER

Bilecik ve Sakarya’dan gelen sporcuların yarıştığı etkinlikte, Onursal Uçar Avcısı Zafer Öner, Onursal Avcı Başı Hüseyin Ezme, Onursal Domuz Avcısı Şükrü Aydın, kupa ve plaket sahibi oldular.

TRAP ATIŞINDA DERECEYE GİRENLER

Trap atışı kategorisinde, Sakarya Karasu Kulübü’nden Metin Ergün 1.’liği, Bilecik Merkez Avcılar Kulübün’nden Tamer Sargıl 2.’liği, Sakarya Karasu Kulübü’nden Semih Telçok ise 3.’lüğü aldı.

TEK KURŞUN

Etkinlikteki Tek Kurşun kategorisinde ise Çerkeşli Avcılar Kulübü’nde Ali Çikir 1.’liği, Mustafa Bağcı 2.’liğin, Şenol Güven ise 3.’lüğün sahibi oldu.

UÇAN KEKLİK

Uçan Keklik kategorisinde de Edebali Avcılar Kulübünden Murat Kaya 1. İnegöl Merkez Avcılar Kulübünden Yücel Adıyaman 2. Edebali Avcılar Kulübünden Burhan Sağlık ise 3.’lük derecesini aldı.

Hüseyin Akduman’ın şeref madalyası aldığı etkinlikte, Alparslan Tunç 18 yaş altı grubunda madalya sahibi oldu.

Bilecik Merkez Avcılar Yönetim Kurulu Başkanı Sezer Sargıl kulüp olarak Belediye Başkanı Selim Yağcı ve Başkan Yardımcısı Nihat Can olmak üzere destekleri olan herkese teşekkür etti.

Merkez Avcılar Kulübü Yönetim Kurulu Spor Amiri Tamer Sargıl ise şu ana bu spor dalında birçok başarılara imza attıklarını belirterek, bugüne kadar yaptığı desteklerden dolayı Belediye Başaknı Selim Yağcı başta olmak üzere Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Can ve belediye çalışanlarına teşekkür ettiklerini kaydetti.

Atış sporuyla 12 yıldır uğraştığını dile getiren Tamer Sargıl, gerek kulüp olarak gerek bireysel çalışmaları ile sporculara vermiş olduğu desteklerden dolayı büyük mutluluk yaşadığını belirterek, ”Bu spor dalında bizlere ustalık yaparak bizleri bugünlere getirenler olduğu gibi bizler de bizden sonraki kuşağa bu spor alanında katkı vermeye çalışıyoruz. Şu ana kadar bu alanda birçok başarı elde etmiş olmanın da ayrı mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

20140427_192144 20140427_192811 20140427_191700 20140427_191818 20140427_192014 (1)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.