DOLAR
32,3205
EURO
35,0717
ALTIN
2.280,74
BIST
9.029,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C

BİLECİK TOKİ İLK VE ORTA OKULU’NDA FUAR AÇILIŞI

BİLECİK TOKİ İLK VE ORTA OKULU’NDA FUAR AÇILIŞI

Bilecik TOKİ İlk ve Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan ve birçok projenin anlatıldığı fuarın açılışı gerçekleştirildi.

TOKİ ilk ve ortaokulundaki fuar açılışı törenine Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdür Vekili İsmail Cihan, Bilecik Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdür Vekili Serkan Bircan, TOKİ Mahalle Muhtarı Yasemin Sezer, okul müdürleri ve öğrencileri katıldı.

Öğrencilerinin 4006 Tübitak Bilim Fuarları destekleme programı kapsamında gerçekleştirdiği fuarda, renkli görüntüler oluştu.

TOKİ ilk ve ortaokulu Halk Oyunları Grubunun gösterisiyle başlayan etkinliklerin ardından hazırlanan fuarın açılışı öğrenciler tarafından gerçekleştirildi.

Her öğrencinin kendisi ve grubu adına hazırlamış olduğu projeyi anlattığı fuarda, matematik dalındaki projeler başta olmak üzere, çömlekçilik, ipek böcekçiliği, işitme engelliler için deprem uyarı sistemleri, karlı yolların alttan ısıtılması projesi, dolmuş durakları similasyonu projesi hakkında öğrenciler bilgi verdi.

Öğrenciler fuarda ayrıca nohuttan yoğurt ve yoğurt mayası yapma, zeytin posasından enerji üretme ve sirke ile tuzun karışımından yangın söndürme malzemesi üretme gibi ilginç ve faydalı projeler hakkında uygulamalı sunum yaptı.

Fuarda ayrıca öğrencilerin hazırlamış olduğu ”Tarih ve Medeniyet Köşesi” katılımcılar ve öğrenciler tarafından açıldı.

DSC_9083 DSC_9075 DSC_9080 DSC_9082

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.