DOLAR
32,5156
EURO
34,5688
ALTIN
2.492,22
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Çok Bulutlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

Bilecik Tarihi Saat Kulesinin Altında İl Protokolüne İftar

Bilecik Belediyesinden İl Protokolüne İftar

Bilecik Belediye Başkanlığınca verilen iftar programında il protokolünün yanı sıra basın mensupları, Huzurevi sakinleri, Sevgi Evlerinde kalan çocuklar, sivil toplum kuruluşu ve dernek temsilcileri ile belediye meclis üyeleri ve muhtarlar bir araya geldi.

Işıklandırılan tarihi Bilecik Saat Kulesinin hemen a ltında Bilecik Belediye Başkalığı bahçesinde gerçekleşen iftar programına Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Cumhuriyet Savcısı Cuma Çoban, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, İl Emniyet Müdür Ertuğrul Namal, İl Müftü Yardımcısı Ahmet Tokgöz, belediye başkanları, Sevgi Evleri sakinleri, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu ve dernek temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bilecik Şeyh Edebalı Tasavvuf Musiki Korosu tarafından ilahilerin okunduğu iftar programında İl Müftü Yardımcısı Tokgöz’ün yaptığı duanın ardından oruçlar açıldı.

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can iftar yemeğinin ardından yaptığı konuşmada, ”Rahmet ve mağfiret ayı Ramazan-ı Şerif’in son günlerine yaklaştığımız günlerde, Allah’ın izniyle Ramazan Bayramını hep birlikte göreceğiz.Ben bu noktada bizleri yalnız bırakmadığınız ve iftar programımıza katıldığınız için teşekkür ediyor ve hepinize saygılar sunuyorum.” dedi.

Konuşmanın ardından protokol üyeleri çay içerek sohbet ederken, Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can basın mensuplarının sık sık yanına gelerek herhangi bir ihtiyaçları olup olmadığını kontrol ederek yakın ilgi gösterdi. Bu esnada çocuklar da Bilecik Belediyesi bahçesindeki amfi tiyatro da yer alan çocuk oyun alanında doyasıya eğlendiler.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.