DOLAR
32,3835
EURO
35,0225
ALTIN
2.326,63
BIST
9.142,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
21°C

TAKSİCİLER TAM KADRO BAŞKAN CAN’IN YANINDA

TAKSİCİLER TAM KADRO BAŞKAN CAN’IN YANINDA

İlimizdeki bütün esnaf gruplarıyla bir araya gelen Belediye Başkanı Nihat Can, bu kez T Plakalı Taksi esnafıyla kahvaltıda bir araya geldi..
Pelitözü Gölpark’ta düzenlenen kahvaltıda Belediye Başkanı Nihat Can, taksi esnafına şu ana kadar yapılan çalışmalar yanı sıra önümüzdeki dönemde gerçekleştirmeyi planladığı projeler hakkında detaylı bilgiler verdi.

Bileecik Belediyesinin çalışmaları ile hem esnafın yanında hem de vatandaşların yanında yer aldığına dikkat çeken Belediye Başkanı Nihat Can; ‘’İlimizdeki T Plakalı Taksi esnafımızla kahvaltıda bir araya geldik. Başta ulaşım olmak üzere hemşehrilerimize yönelik gerçekleştireceğimiz projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Bilecik’imizi 2023 hedeflerine ulaştıracak Vizyon projelerimizi açıklarken aynı zamanda projelerimiz arasında yer alan Tek Tip Taksi Durakları projemiz hakkında esnaf kardeşlerimize bilgiler verdik. Taksi esnafımızın projemize olan beğenileri ve memnuniyetleri bizlere ayrı bir güç verdi. İnşallah el birlik çalışmalarımızla şehrimiz daha da güzelleşecek, daha da modern bir görüntüye kavuşacak. ‘’ ifadelerini kullandı

TAKSİ ESNAFINDAN BAŞKAN CAN’A TEŞEKKÜR

Gerçekleştirilen buluşmada taksi esnafı, Belediye Başkanı Nihat Can’a çalışmaları yanı sıra yeni dönemde vizyon projeler arasında yer alan Tek Tip Taksi Durakları dolayısıyla duydukları memnuniyeti belirterek, teşekkür etti.

Belediye Başkanı Nihat Can’ın yeni projeleri arasında yer alan Tek Tip Taksi Durakları projesi ile ilimizdeki bütün taksiler kurumsal bir görünüme kavuşmakla birlikte yaz ve kış mevsiminin olumsuzluklarına karşı taksi esnafına konforlu ve güvenli bir hizmet alanı olacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.