DOLAR
32,3609
EURO
34,6755
ALTIN
2.408,97
BIST
10.094,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
16°C
Bilecik
16°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
14°C

Bilecik SMMMO Başkanı Açıkgöz’ün 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Mesajı

Bilecik SMMMO Başkanı Açıkgöz’ün 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Mesajı. Bilecik Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Oda Başkanı Ertuğrul Açıkgöz, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında, kadına yönelik şiddet ve ayrımcılığın kalkması yönünde temennilerini ileten, depremde hayatını kaybeden meslektaşlarını da unutmayan SMMMO Başkanı Açıkgöz, şu ifadelere yer verdi:

Bilecik SMMM Odası Oda Başkanı SMMM Ertuğrul AÇIKGÖZ, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü mesajı;

“8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü, tüm dünyada kadınların eşit, özgür ve huzurlu yaşam özlemlerini dile getirdikleri birlik ve beraberlik günüdür. 1957 yılında çalışan kadınlarımızın yakmış olduğu eşitlik ve özgürlük meşalesi dünyada demokrasilerin gelişimini sağlamıştır.

Kadın erkek eşitliği için yola çıkan kadınların, hak arama eylemleri aynı zamanda, insan hak ve özgürlüklerinin dünya genelinde önemsenmesine ve uygulanmasına yönelik umut verici adımların atılmasını sağlamıştır. Kadınların mücadelesi birçok ülkede demokratikleşme sürecinin itici gücü olmuştur.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde, kadınların bir birey olarak var olmasını, demokrasi ve toplumsal refah için toplumdaki konumunun güçlenmesini, kadına yönelik ayrımcılık ve şiddetin ortadan kalkmasını diliyor, deprem felaketinde kaybettiğimiz kadın meslektaşlarımız ve kadınlarımızın anısı önünde saygıyla eğiliyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.