DOLAR
32,5649
EURO
34,7693
ALTIN
2.489,34
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
25°C

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Tanıtım Filmi 2020

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Tanıtım Filmi 2020. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi 2020 yılı yeni tanıtım filmlerini sosyal medya hesapları ve video paylaşım sitesi üzerinden 3 yeni tanıtım filmi yayınlandı.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Tanıtım Filmi 2020

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğünce hazırlanan 2020 yılı tanıtım filmleri facebook ve video paylaşım sitesi youtube üzerinden yayınlandı.

Rektör Beydemir Adaylara Seslendi

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir yayınlanan tanıtım filmleri içerisinde bizzat kendisi de yer aldı. Beydemir 2 dakika 10 saniyelik tanıtım filmi içerisinde yer alan konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

Sevgili öğrenciler geleceğinizle ilgili son derece önemli bir karar verme aşamasındasınız. Bu noktada üniversitemizin kapılarının sizlere sonuna kadar açık olduğunu söylemek isterim.Çağdaş bir kampüs, genç ve dinamik bir öğretim elemanı kadrosu ve gelişmiş öğretim altyapımız ile hayalini kurduğunuz kaliteli eğitim ve nitelikli kampüs hayatı Bilecik’te sizleri bekliyor. Sizleri aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız.

Yabancı Uyruklu Öğrenciler Tanıtım Filminde Yer Aldı

Bir diğer tanıtım filminde ise Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinde eğitim gören yabancı uyruklu öğrenciler yer aldı. Kosovo’dan Maliye eğitimi alan Gülmira, Afganistandan inşaat mühendisliği eğitimi gören Safatullah, Arnavutluktan yönetim bilişim sistemleri eğitimi gören Esmeralda, Çad’dan Bilgisayar Mühendisliği eğitimi alan Mahmud, Somaliden hemşirelik bölümünde eğitim gören Nasra yer aldı. Bilecik ile ilgili düşüncelerini tanıtım filminde paylaşan yabancı uyruklu öğrenciler, Türk halkının sıcak kanlı olduğunu ve ayrıca hem kampüsten hemde görmüş oldukları eğitimden memnun olduklarını, üniversite kampüsünün zengin bir kütüphaneye sahip olduğunu kaydederek Şeyh Edebali Ocağına yeni adayları davet ettiler. Tanıtım filmi Türkçe yayınlanırken aynı zamanda ingilizce alt yazılı gömülü olarak yayınlandı.

Bilecik Tanıtımı

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesince yayınlanan 3’ncü ve son tanıtım tanıtım filminde ise, tercih yapacak adayların Bilecik hakkında bilgi sahibi olabilmeleri için Bilecik’in genel görünümünü özetleyen görüntülerden oluşan 1 dakika 45 saniyelik Bilecik 2020 tanıtım filmi yer aldı.

Kayı anıtı ile başlayan videoda, Şeyh Edebali Türbesi, Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi, Tarihi Saat Kulesi, Yüksek Hızlı Tren Garı, Pelitözü Gölpark ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Sosyal Tesisleri, Ertuğrul Gazi Türbesi, Dar’ül Eytam, Hamidiye Camii ve İdadisi, Harmankaya Kanyonu, Bedi Köyü, Kınık Şelalesi, Günyurdu Köyü, Küçükelmalı Göleti ve Bozcaarmut Göleti yer aldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.