DOLAR
32,3448
EURO
34,8564
ALTIN
2.387,48
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
22°C
Salı Açık
25°C

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi 12 Personel Alımı

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi 12 Personel Alımı

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Fen  Edebiyat Fakütesi, Meslek Yüksekokulu, Osmaneli MYO ve SağlıkBilimleri Fakültesi’nde görevlendirilmek üzere 12 personel alımı yapacak.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörlüğünden yayımlanan ilana göre:

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ile Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesi’nin ilgili maddelerine göre öğretim üyesi alınacaktır.

Başvuruların 27 Nisan 2022 – 13 Mayıs 2022 tarihleri arası mesai saatleri içinde yapılması gerekiyor.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi 12 Personel Alımı Başvuru Şartları

Tüm adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48.maddesinde belirtilen şartları taşımaları gerekmektedir.

Başvurular şahsen yapılacak olup kargo, posta vb. şekilde yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

Adaylar ilan edilen kadrolardan sadece bir tanesine başvuru yapabilirler.

Doçent kadrosuna profesör unvanını alanlar, doktor öğretim üyesi kadrolarına profesör ve doçent unvanını alanlar başvuramazlar.

Eksik evrakla veya Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesi’ne uygun hazırlanmamış dosya ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Diğer Kamu Kurumlarında çalışmakta iken Üniversitemiz tarafından açılan Kadro ilanlarına başvurarak atanmaya hak kazanan personele kurumumuzca sürekli görev yolluğu ödemesi yapılmayacaktır.

Başvuru yapan adayların koşullarının uygun olmadığının sonradan anlaşılması halinde atamaları yapılmayacak ve ataması yapılmış olanlar ise iptal edilecektir.

İdarenin uygun görmesi halinde her aşamada ilanın tamamı veya bir bölümü iptal edilebilir.

Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Formu ilgili kadro için hem Word hem pdf olarak hazırlanacaktır. (Word halinde yayınların puanlama kısımları açıklamalı olarak belirtilecek olup yayın dosyasında da bu puanlamaya dair etiketlemeler yapılacaktır.)

Tıp Fakültesi ilanlarında “Özel Şartlar” alanında istenilmesi halinde eğitim ve tecrübe durumlarının belgelendirilmesi gerekmektedir.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi 12 Personel Alımı Başvuru Evrakları 

Müracaat Formu

Öğrenim Belgeleri (Diplomaların asıllarını yanlarında getiren adayların aslı gibidir onayı başvurulan birim tarafından yapılacaktır. Yurt Dışından alınan Doktora belgesinin Üniversitelerarası Kurul tarafından denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir. e-Devletten alınan karekodlu belgeler kabul edilecektir).

Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) veya Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil (YÖKDİL) sınavlarından birisinden, Profesör ve Doçent adayları için en az 65, Doktor Öğretim Üyesi adayları için ise en az 55 Puan aldığına ilişkin belge veya ÖSYM tarafından eş değerliliği kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan almış olmak.

Adli sicil kaydı (e-Devlet’ten alınabilir.)

Erkek adaylar için askerlik durum belgesi (e-Devlet’ten alınabilir.)

Öz geçmiş (YÖK EK-4 formatında) (YÖKSİS Özgeçmiş)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.