DOLAR
32,3670
EURO
34,9587
ALTIN
2.325,36
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Bilecik Şehitlerimiz İçin Tek Yürek Oldu

Bilecik Şehitlerimiz İçin Tek Yürek Oldu. Bilecik’te sosyal medya üzerinden organize olan vatandaşlar şehitlerimiz gazilerimiz ve Türk Silahlı Kuvvetlerine destek vermek amacıyla yürüyüş ve konvoy düzenledi.

Sosyal Medyanın Gücü

Bilecik’te, sosyal medya hesapları üzerinden organize olan vatandaşlar, Türk Bayraklarını alarak Bilecik Belediyesi önünde saat 23.00 sularında toplandı.

Bilecik Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerce alınan geniş güvenlik önlemleri ile birlikte Bilecik Belediyesi önünde toplanan vatandaşlar, ”Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez, Vatan Sana Canım Feda, Ne Mutlu Türküm Diyene” sloganları atarak 27 Şubat’ta İdlip’te gerçekleştirilen menfur saldırıda şehit düşen askerlerimiz, yaralanan gazilerimiz ve Suriye’de görevlerini büyük bir kahramanlık ve fedakarlıkla yürüten Türk Silahlı Kuvvetlerine destek vermek amacıyla belirlenen güzergah üzerinde yürüyüş ve akabinde konvoy düzenlendi.

2.Jandarma Er Eğitim Tugay Komutanlığı önünde toplan vatandaşlar burada İstiklal Marşını okudu. Vatandaşlar yine sloganlarla 2.Jandarma Er Eğitim Tugay Komutanlığındaki askerlerimize sloganlarla destek verdikten sonra Türk Bayrakları ile süsledikleri otomobil, kamyon,TIR, minibüs ve iş makineleri gibi araçlarıyla konvoya devam etti.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.