DOLAR
32,3640
EURO
34,9533
ALTIN
2.325,55
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

BİLECİK ŞEHİR TİYATROLARI ”İSTANBUL’DAN İNSAN MANZARALARI” ADLI OYUN İLE HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ

BİLECİK ŞEHİR TİYATROLARI ”İSTANBUL’DAN İNSAN MANZARALARI” ADLI OYUN İLE HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ

Bilecik Belediyesi tarafından bu yıl 12.’si düzenlenecek olan Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali, kapsamında sahne alan Bilecik Şehir Tiyatroları oyuncuları, ”İstanbul’dan İnsan Manzaraları” adlı ücretsiz oyun ile hünerlerini sergiledi.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde; geçtiğimiz yıl temelleri atılan ve Bilecik’ten genci ve yaşlısıyla oyuncuların katıldığı Bilecik Şehir Tiyatroları oyuncuları sahne aldı.
Gösterdikleri üstün performans ile oyunlarını sahneleyen ekip, salondakilerden büyük beğeni aldı.

Oyun Sanat Yönetmenliğini Tiyatro Oyuncusu Ercüment Doğan’ın yaptığı ve tiyatroseverlere ücretsiz sunulan oyunun sonunda kısa bir değerlendirmede bulunan Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İsmail Cihan, Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın katkıları ile geçtiğimiz yıl çalışmaları başlayan Bilecik Şehir Tiyatrolarının bu yıl güzel meyvelerini verdiğini kaydetti.

Tiyatro Oyuncusu ve Yönetmen Ercüment Doğan ise oyuncuların güzel bir performans sergilediğini belirterek; ”Gerçekten buradaki arkadaşlarımız çok güzel bir oyun oynadılar ve bu arkadaşlarımız ile yurt dışına çıkacağız ve ülkemiz ile şehrimizi orada en güzel şekilde temsil edeceğiz. Seneye Nasreddin Hoca fıkra yarışması var. Seneye söz veriyorum. Bilecik, Akşehir’de buradaki ilk okullarımızdan birini orada şampiyon yapacağız. Bu festival inanılmaz güzel ve başarılı. Çünkü halk sahiplendi. Sağolsun Belediye Başkanımız Selim Yağcı da büyük katkılar sunuyor.’ ‘ifadelerini kullandı.

İzleyicilerin ayakta alkışladığı oyunun sonunda katılımcılara, Bilecik Belediyesi tarafından hazırlanan ilimize ait lokumlar ikram edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.