DOLAR
32,5869
EURO
34,8379
ALTIN
2.507,90
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Bilecik Sanayisinin Elektriğine Meka’dan Çözüm

Bilecik Sanayisinin Elektriğine Meka’dan Çözüm

Bilecik’in genç girişimcileri Emrah Okat ve Muharrem Kılıç, kurdukları Meka Mühendislik firmasıyla, Bilecik sanayisinin elektrik konusundaki açığını büyük ölçüde kapattılar. Bilecik ve bölge illerinde bir çok sanayi kuruluşunun elektrik işlerini başarı ile tamamlayan Meka Mühendislik, Bilecik I. Ve II. Organize Sanayi Bölgelerinin (OSB) de tüm elektrik işlerini aldılar. Firma yetkilileri İl Genel Sekreteri Halis Nalbant’la protokol imzaladılar.
Elektrik taahhüt, proje ve danışmanlık alanlarında faaliyet gösteren Meka Mühendislik, geçtiğimiz yıllarda faaliyetlerine başladı. Bilecik’in genç girişimcileri Emrah Okat ve Muharrem Kılıç tarafından kurulan firma, kısa sürede bölgede büyük işlere imza atarak Bilecik’in gururu oldu.

Bursa Nilüfer OSB, Antalya OSB, İnegöl OSB, Sakarya OSB, Mersin Tarsus OSB, İzmir Torbalı Pancar OSB, Kocaeli Aslanbey OSB’nin elektrik projeleri, dağıtım sistemleri ve otomasyonu gibi bir çok başarılı projeye imza atan MEKA Mühendislik, Bilecik’te de önemli projeler gerçekleştirdi.

Bilecik’in sanayi devlerinden Arslan Alüminyum, Osmangazi EDAŞ ve bir çok firmanın işini yapan Meka Mühendislik son olarak da, Bilecik I. Ve II. Organize Sanayi Bölgelerinin elektrik arıza, bakım ve onarım işi için bölgelerle anlaşma imzaladı.

Firma yetkilileri Emrah Okat ve Muharrem Kılıç, sektörde yeni olmalarına rağmen, yaptıkları işin kalitesi nedeniyle kısa sürede sektörde önemli yerlere geldiklerini söylediler. İzmir’den Antalya’ya, Kocaeli’nden Mersin’e kadar bir çok yerde başarılı projeler gerçekleştirdiklerini ifade eden firma yetkilileri, “Firmamız elektrik taahhüt, proje ve danışmanlık alanlarında kendini yenileyen, teknolojiye uygun olarak kaliteden ödün vermeksizin hizmet etmek ve sektöre yeni bir soluk getirmek amacı ile BİLECİK Merkez’de kurulmuştur. Kurulduğu tarihten bu yana kendi sektöründe gün geçtikçe yükselen bir performans yakalamış ve büyük projelere imza atmıştır. Verdiğimiz hizmetlerden bazıları ise şöyle: .Enerji Nakil Hatlarının projelendirmesi ve anahtar teslimi yapımı. .Dağıtım ve Güç Transformatör Merkezlerinin projelendirmesi ve anahtar teslimi yapımı. O.S.B. – Toplu konut enerji alt yapılarının projelendirmesi ve anahtar teslimi yapımı. OG-AG etüt ve uygulama projelerinin hazırlaması. .OG-AG elektrik malzemelerinin satışı. Endüstriyel tesislerin projelendirmesi ve anahtar teslimi yapımı. Kamu ve Özel sektörde hizmet işlerinde personel çalıştırılması. Elektrik Şebekelerinde Arıza-Bakım ve Onarım Hizmet işlerinin yapılması. Bakım, onarım ve kalibrasyon hizmetleri. Elektrik Dağıtım Şebekelerinin numaralandırma ve abone bilgilerinin kayıt altına alınması. Mühendislik, müşavirlik ve danışmanlık hizmetleri ve Sözleşmeli olarak elektrik tesisleri işletme sorumluluğu ve işletme hizmetlerinin yapılması” dediler.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.