DOLAR
32,3346
EURO
35,0867
ALTIN
2.308,85
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Bilecik Sanat Akademisi Kursiyerleri Sertifikalarını Aldı

Bilecik Sanat Akademisi Kursiyerleri Sertifikalarını Aldı. Bilecik Belediyesi Sanat Akademisi tarafından hazırlanan Film Müzikleri Piyano Resitali, katılımcılar tarafından ayakta alkışlandı.

Aylar süren piyano eğitimleri sonrasında sahneye çıkan piyanistler, izleyenlere keyifli bir akşam yaşattılar.
Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen etkinliğe Vali Dr. Kemal Kızılkaya, Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programın sonunda konuşan Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, ‘’Bugün hem izleyici olarak hem de konuşmacı olarak programa katıldım.’’ İfadelerini kullanarak, ‘’ Ben de etkinlikte yer alan kızımı izledim, onunla birlikte heyecanlandım. Programımıza katılarak bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu akşam bizim için çok kıymetliydi. Evlatlarımızla bir kez daha gurur duyduk. Bu tablo onların özgüvenlerine inanılmaz şekilde katkı sağlayacak. Sözlerime Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sözleriyle son vermek istiyorum. ‘Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir.’ ‘Herkes milletvekili olabilir, bakan olabilir hatta cumhurbaşkanı olabilir fakat sanatçı olamaz’. Diyorum. Tekrar başta bu eğitimlerin verilmesinde gayretleri olan bütün sanat akademisi öğretmenlerime çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

Piyano resitalinde; Bilecik Belediyesi Sanat Akademisi Eğitmeni Saltanat Sadvokassova, piyanosuyla yer alırken, Keman’da Harun Atapay; Dans’ta, Ritim Dans grubu, Flüt’te ise Elif İbili, yer aldı.
Vali Kemal Kızılkaya ve Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, daha sonra eğitimlerde yer alan kursiyerlere sertifikalarını vererek, fotoğraf çektirdi.

Vali Kemal Kızılkaya da kızının piyano eğitimlerini aldığını belirterek, Başkan V. Melek Mızrak Subaşı ve müzik öğretmenlerine teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.