DOLAR
32,3692
EURO
34,9458
ALTIN
2.325,68
BIST
9.091,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Bilecik Pelitözü Turu Pahalıya Patladı

Bilecik Pelitözü Turu Pahalıya Patladı. Eskişehir’den Bilecik Pelitözü Göletini ziyaret etmek için yola çıkan motosikletli grup, yapmış oldukları turun görüntülerini video paylaşım sitesi Youtube’da yayınladı.

Bilecik Pelitözü Turu Pahalıya Patladı

Son dönemde başta Eskişehir olmak üzere çevre illerden Bilecik’in çeşitli yerlerine yerli ziyaretçiler geliyor. Pelitözü Göleti de başta amatör balıkçılar olmak üzere, motosiklet tutkunları gibi bir çok ziyaretçiyi konuk ediyor.

”Polisten Kaçtık, Ceza Yedik, Bilecik Gazlaması, Kayboldum, Olay Var Sandım” başlığıyla Sem Motovlog Youtube Kanalında yayınlanan videoda Eskişehir’de yarış (racing) tipi Yamaha R6, Suzuki, Honda ve Kawasaki H2SX motosikletleriyle Bilecik Pelitözü turu yapmak üzere bir araya gelen grup, kazasız, belasız bir sürüş dileğiyle Eskişehir’den saat 11:00 sularında Bilecik Pelitözü Göletine doğru yola çıktı.

Video paylaşım sitesinde yayınlanan videoda Eskişehir’den Bozüyük’e seyir halindeki motosikletli grubun bir süre sonra önüne, aynı istikamete seyreden trafik polislerine ait ekip aracı çıkınca hızlarını düşürerek, ekip aracının yanından geçiyorlar. Trafik polisinin yanından geçerek, Bozüyük istikametine devam eden grup, Bozüyük çevre yolundaki tesislerde mola veriyor ve daha sonra bölgede görevli trafik ekipleri motosikletli gruba hız ve park nedeniyle cezai işlem uyguluyor.

Bilecik’e doğru motosikletleriyle devam eden grup, daha sonra yolunu karıştıran bir sürücüye gideceği yolu tarif ederek yardımcı oldu. Ardından yollarına devam eden motosikletliler Bilecik Pelitözü Göletine diğer adıyla Gölpark’a giriş yaptı.

eskisehir sem motovlog

Yaklaşık 25 kişilik bir grup, Gölpark’ta bir süre vakit geçirdikten sonra gölet manzarasını da arkalarına alarak hatıra fotoğrafı çektirip İnönü’ye gitmek üzere Bilecik’ten ayrıldı.

Videoyu kayda alan Semih Çöl, adlı motosiklet sürücüsü İnönü yolunda yolu karıştırsa da bir süre sonra arkadaşlarıyla bir İnönü’deki Havuzlarda bir araya geldi ve grup ardından Eskişehir’e geri döndü.

https://youtu.be/BBxOF1sNkYs

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.