Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
26°C
Bilecik
26°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Çok Bulutlu
17°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C

Bilecik Özel İdareden Kışa Hazırız Mesajı

Bilecik Özel İdareden Kışa Hazırız Mesajı. Vali Dr. Kemal Kızılkaya, Bilecik Valiliği İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünde görevli personelle bir araya geldi.

Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü Gülümbe Yerleşkesini ziyaret eden Vali Kızılkaya, yol emekçileriyle buluşarak simit ve çay eşliğinde sohbet etti.

Sohbetin ardından araç parkurunu inceleyen Vali Kızılkaya, araçlar ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yol Şube Müdürlüğünün birkaç senelik işi bir yıla sığdırdığını vurgulayan Vali Kızılkaya; “Sizlere büyük bir teşekkür borcumuz var. 2022 yılında 104 km yolu bir çırpıda yaptık Allahın izniyle. Yol Şube ve Su Kanal Şubede toplam 177 projeyi 180 Milyon TL’ye mal ederek hayata geçirdik. Sahada sizlerin eli olmamış olsaydı biz bunları başaramazdık. Sizlere olan bu şükran ve minnet duygumu ifade etmek isterim. Cenabı Allah bizlere, bu millete hizmet etmeyi nasip etti. Memleketimizin manevi liderlerinden Şeyh Edebali diyor ki; “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” Sizlerin ve bizlerin eliyle yapmış olduğumuz hizmetlerle devletimiz ve millet ilelebet var olacaktır.” diyerek bunca hizmetin memleketimizde hayata geçmesinde desteklerini hissettiğimiz başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya, Milletvekili Selim Yağcı’ya şükranlarını arz etti.

“Vatandaşımızın Her Anında Yanında Olacağız”

Kış mevsiminin başlamasıyla karla mücadelede yapılacak çalışmalar için hazırlıkların tamamlandığının altını çizen Vali Kızılkaya yaptığı açıklamada; “Yazın çalıştık kışın daha çok çalışacağız. 1906 km yol ağımızda vatandaşımızın her anında yanında olacağız. Kış boyunca, karla mücadele konusunda ekiplerimizle ve araçlarımızla hazırız.

Yaz sezonunu ardından karla mücadele için yine yollardayız. 32 aracımız 57 personelimiz kar ve kışla mücadele için görevlendirildi. Bugün onları görev yerlerine uğurluyoruz. Rabbim memleketimize bolluk, bereket ve güzel kar yağışları nasip etmesini diliyoruz. Kar yılı var yılıdır. Kar olursa memlekette bereket olur. Geçtiğimiz yıl kar ve yağmur yağışı güzel oldu akabinde tarım ürünlerimizde ve su kaynaklarımızda bereket oldu. Rabbimizden niyazımız bu sene de bereket olsun. Karla mücadeleyi biz yaparız yeter ki afet olmasın.” ifadelerine yer vererek görev alan tüm personele kazasız ve belasız vazifeler diledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.