DOLAR
32,3656
EURO
34,9702
ALTIN
2.326,16
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Bilecik Oto Ekspertiz Dynobil Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

Bilecik Oto Ekspertiz Dynobil Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı.

Rahmet, bereket ve arınma mevsimi olan Ramazan-ı Şerifin sonu arefe gününde bir bayrama daha kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Ramazan Bayramının, milletimize ve ülkemize huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diler,  tüm Bilecik Halkının Ramazan Bayramını kutlarız.

Bilecik Oto Ekspertiz Dynobil

Tüfekçioğlu Otomotiv

Adres: Küçük Sanayi Sitesi 3. Blok No:25 Bilecik /Merkez

Telefon: 0228 212 29 41

Gsm: 0533 372 04 52

 

Bilecik Oto Ekspertiz Hakkında

Bilecik Oto Ekspertiz  teknik cihaz ve ekipmanlarla ikinci el araçların kaza/arıza durumlarını test ve muayene edip, detaylı ”oto ekspertiz raporu” düzenleyen Bilecik’in ilk profesyonel, tarafsız, tam donanımlı Oto Ekspertiz kuruluşudur. İkinci el oto test check up merkezidir.

Bilecik Oto Ekspertiz birçok yerli ve ithal aracın alım satım öncesi ekspertizini bağımsızlık ilkesiyle hızlı ve güvenilir bir şekilde gerçekleştirmiştir.

1994 yılından bu güne Volkswagen, Audi ve BMW servisi olarak hizmet veren firmamız, 2013 yılından itibaren Oto Check Up ve Ekspertiz Hizmetini de bünyesine katarak halka hizmet Hakk’a hizmettir anlayışıyla hizmetlerine devam etmektedir.

Bilecik Oto Ekspertiz, tarafsız bakış açısı; eksiksiz ekipman ve personel donanımıyla müşteri memnuniyetine son derece önem veren ikinci el oto test merkezidir.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.