DOLAR
32,3313
EURO
35,1685
ALTIN
2.241,80
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
7°C
Bilecik
7°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
10°C
Perşembe Az Bulutlu
8°C
Cuma Az Bulutlu
9°C
Cumartesi Az Bulutlu
14°C

Bilecik Müftülüğünden İdlib’e 27 Adet Briket Ev Yardımı

Bilecik Müftülüğünden İdlib’e 27 Adet Briket Ev Yardımı. Bilecik Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Bilecik Şubesi, Suriye’nin İdlib kentindeki savaş mağduru aileler için Türkiye Diyanet Vakfı’nın ”Bir İyilik, Sıcak Bir Yuva” sloganı ile başlattığı yardım kampanyasına 27 briket ev ile destek oldu.

 

11 briket ev inşa etme hedefi ile başlatılan yardım kampanyasında 27 briket ev parası toplanarak “Bilecik Osmanlı Evleri” adı altında iyilik konutlar inşa edilecek.

Bilecik Müftülüğünden İdlib’e 27 Adet Briket Ev Yardımı

 

Suriye’de zor şartlar altında yaşayan savaş mağduru ailelere destek olmak istediklerini belirten İl Müftüsü Ali Erhun “Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Bir İyilik, Sıcak Bir Yuva” sloganıyla yürütülen İyilik Konutları projesine destek vermek için İl genelinde 11 briket ev inşa etmek için yardım kampanyası başlattık. Ancak, Kampanya kapsamında din görevlileri ve yardımsever Bilecik halkının desteği ile hedeflediğimiz briket ev sayısını aşarak 27 adet briket ev bedeli topladık. Toplanan yardımlarla Suriye’nin İdlib kentinde zorlu kış koşullarında yaşam mücadelesi veren, savaş mağduru aileler için “Bilecik Osmanlı Evleri” adı altında İyilik Konutları inşa edilecek.” dedi.

 

Bilecik halkının “Bir iyilik Sıcak Bir Yuva” kampanyasına Ensar edasıyla destek olmak için yarıştığını belirten Müftü Ali Erhun “ İdlib’deki kardeşlerimiz bizim muhacirlerimiz. Rabbimiz bizleri bu muhacir kardeşlerimizle sınıyor. Allaha hamd olsun ki Bilecik halkı mazlum ve mağdur ailelere destek olmak için her zaman üzerine düşeninden fazlasını yapmıştır. Bizlere bu mutluluğu yaşattıkları için öncelikle hayırsever halkımıza, Müftülüğümüz personeline ve din görevlilerimize teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.