DOLAR
32,3205
EURO
35,0717
ALTIN
2.280,74
BIST
9.029,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C

MİLLETVEKİLİ SELİM YAĞCI’NIN REGAİP KANDİLİ MESAJI

MİLLETVEKİLİ SELİM YAĞCI:

‘’MÜBAREK ÜÇ AYLARIN MÜJDECİSİ REGAİP KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN’’

Milletvekili Selim Yağcı, Bereketli üç ayların başlangıcını müjdeleyen Regaip Kandilinin beraberinde bütün dünyada huzur ve selametin oluşmasına vesile olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ettiğini belirtti.

Mesajında; Öncelikle bu güzel toprakları bize vatan olarak armağan eden ecdat ile vatan savunmasında canlarını feda eden şehit ve gazilere, bu mübarek zaman dilimi yüzü suyu hürmetine Cenabı Allah’tan rahmet dilediğini ifade eden Milletvekilimiz Selim Yağcı,  şunları söyledi:

‘’Regaip Kandilinin, sevgi ve gönül huzuru ile kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum. Regaip Kandili ile manevi atmosferde idrak edeceğimiz ve yardımlaşma, dayanışma hislerinin hayır ile iyiliklerin artarak yoğunlaştığı bir iklime giriyoruz. Kandil olarak adlandırılan geceler, ışıklarıyla sadece karanlık gecelerimizi değil, aynı zamanda manevi feyziyle de bunalan gönüllerimizi aydınlatır, zihinlerimizi berraklaştırır. Böyle zamanlarda ahlak ve erdemin, doğruluk ve dürüstlüğün, paylaşımın, hak ve hukuka riayetin, barış içinde yaşamanın, insani erdemler bağlamında ulaşılabilecek en üstün değerler bütünü olduğunu zihin ve gönüllerimizde derinden hissederek, düşünce ve duygularımıza, söz ve davranışlarımıza bu eksende yön vermeye karar veririz. Bu gibi mübarek gün ve geceler değerlendirebildiğimiz sürece, güzel amellerle içini doldurabildiğimiz, yanlışlarımızın farkına varıp doğru istikamete yönelebildiğimiz ölçüde bizim için bereketli ve kazançlı zaman dilimleri olacaktır. Üç aylara ulaşmanın hazzı ile Mübarek Regaip kandilinin kutlu olmasını diler, Bilecikli hemşehrilerimizin, milletimizin ve tüm İslam aleminin birlik ve beraberliğine, barış ve huzuruna vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz eder selam ve saygılar sunarım” diye belirtti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.