DOLAR
32,3119
EURO
35,1160
ALTIN
2.302,59
BIST
9.055,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

BİLECİK MİLLETVEKİLİ SELİM YAĞCI’NIN 23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

BİLECİK MİLLETVEKİLİ SELİM YAĞCI’NIN 23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Bilecik Milletvekili Sayın Selim Yağcı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile aynı zamanda Türkiye Büyük Millet Meclisi, Gazi Meclisimizin açılışının 99. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Milletvekili Sayın Selim Yağcı mesajında, Bugün Dünyanın farklı coğrafyalarında yaşayan tüm çocukların cennet vatanımız Türkiye’mizde bir araya gelerek büyük bir renk cümbüşü ile bayram ettiği gündür dedi. Sayın Selim Yağcı şöyle devam etti;

Bugün her çocuk kalbinin, her çocuk ruhunun hür ve özgürce yaşama sevicini tattığı gündür.

Bizler geleceğimizin teminatı çocuklarımızın en iyi şartlarda yetişebilmesi gayesiyle her türlü imkanımızı seferber ediyoruz. Bir gülüşü, bir tebessümüyle yaşantımıza yön veren çocuklarımızın en kutlu ve en mutlu günüdür bugün.

Bugün gönül coğrafyamızda savaş görmüş, çocukluğunu yaşayamamış, çocukluğu yaşatılmamış mazlumlara ve masumlara da en iyi şekilde ev sahipliği yaptığımızı düşünüyorum. Bir yerde Çocuk varsa hayat vardır, çocuk varsa can vardır. Çocuklarımız aydınlık yarınlarımızın ışık kaynağı, umudumuz ve istikbalimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle Kuruluşundan bu yana, Türkiye Büyük Millet Meclisi, Gazi Meclisimizin çatısı altında ülkemize hizmet etmiş tüm milletvekillerimize şükranlarımı sunuyorum.

23 Nisan gününü çocuklara bayram olarak bırakan Cumhuriyetimizin kurucusu , Türkiye Büyük Millet Meclisinin ilk Başkanı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle, minnetle yad ediyorum.

23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramının çocuklarımıza ve tüm dünya çocuklarına kutlu olmasını diliyorum.

SELİM YAĞCI
Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı
İç İşleri Komisyonu Üyesi
Bilecik Milletvekili

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.