DOLAR
32,4979
EURO
34,9774
ALTIN
2.431,80
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Polis Teşkilatının 171.Kuruluş Yıldönümü Kutlama Mesajı

Polis Teşkilatının 171.Kuruluş Yıldönümü Kutlama Mesajı

Türkiye Cumhuriyeti’nin köklü ve en temel kurumlarından biri olan Emniyet Teşkilatı, devletimize ve milletimize karşı hizmetlerini üstün görev anlayışıyla sürdürmektedir. Yasaları uygulayarak kamu düzenini sağlayan, anayasa ile güvence altına alınan temel hak ve özgürlüklerin korunmasında ve toplum yaşantımızın huzur içinde sürdürülmesinde büyük bir özveriyle görev yapan Emniyet Teşkilatı toplumsal barışa son derece önemli katkıda bulunmaktadır.
Türk Polisi, halkımızın güvenini kazanmış ve vatandaşımızın desteğini her zaman yanında hissetmiştir. Hukuk devleti ilkesine işlerlik kazandırılmasında Emniyet Teşkilatına ve polisimize önemli görevler düşmektedir. Polisimizin temel hak ve özgürlükleri gözeten ve koruyan bu uygulamaları polis-halk işbirliğini güçlendirecek, Emniyet Teşkilatımızın hizmet kalitesini ve verimliliğini yükseltecektir.
Türk Polisinin, Cumhuriyet’in ve yasaların kalkanı olma bilinciyle hizmetlerini insan haklarına, hukukun üstünlüğüne ve yasalara bağlı kalarak tarafsız olarak sürdürdüğüne inancım tamdır.
Emniyet Teşkilatımızın kuruluşunun 171. yıldönümünü içtenlikle kutlarken, görevleri başında şehit olan polislerimizi şükran ve rahmetle anıyor, tüm Emniyet çalışanlarına görevlerinde başarı ve kolaylıklar diliyorum. 10.04.2016
Halil ELDEMİR
Bilecik Milletvekili

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.