DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
22°C
Bilecik
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Çok Bulutlu
15°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Bilecik Merkez Ali Rıza Özkay Caddesinde Asfalt Çalışmaları Başladı

Bilecik Merkez Ali Rıza Özkay Caddesinde Asfalt Çalışmaları Başladı

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.

İncelemelerinde esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden, çalışmalar hakkında vatandaşlarımızın istek ve önerilerini alan Başkan Selim Yağcı, Bilecik’in her metrekaresini asfalt ve parke taşı ile yeniden düzenlediklerini kaydetti.
Çalışmalarda vatandaşların rahatsız edilmemesi vurgusunu yineleyen Başkan Selim Yağcı,  amacımız daha güzel bir Bilecik’i oluşturmaktır. Yaptığımız bu çalışmalar Bilecikli hemşerilerimize uzun yıllar sağlıklı bir şekilde hizmet verecektir. Yaptığımız çalışmalarda temel hedeflerimizden biri de bütün cadde ve sokaklarda engelli kardeşlerimizin de yürüyebilmelerini sağlamaktır. Bu kapsamdaki çalışmalar şehir merkezinde de devam ediyor. Çalışmaların tamamlanması halinde bütün coğrafi anlamdaki engellere rağmen şehrimiz, daha rahat ve ulaşılabilir bir pozisyona gelecektir” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.