DOLAR
32,3613
EURO
34,9886
ALTIN
2.311,25
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Bilecik Koronavirüs Vaka Sayısı Son Durum

Bilecik Koronavirüs Vaka Sayısı Son Durum. Bilecik’te Koronavirüs (Covid-19) vaka sayısında son durum ne oldu?. Bilecik’te Kurban Bayramında Koronavirüs vaka sayısında herhangi bir artış olup olmadığı merak ediliyor.

Bilecik Koronavirüs Vaka Sayısı Son Durum

Pandemi kapsamına alınan Yeni Koronavirüs ( Covid-19 ) salgının yayılmasının önlenmesine yönelik tedbirler kapsamında, kontrollü sosyal hayat sürecine geçtiğimiz günlerde Bilecik’te Kurban Bayramının 1’nci günü kurbanlıkların kesim telaşesinin yaşandığı bir gün olurken, Türkiye genelinde ise Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’nın sosyal medya üzerinden yapmış olduğu açıklamaya göre, son üç günde ağır hasta sayısı en çok artan şehirler İstanbul, Ankara, Konya, Gaziantep ve Diyarbakır oldu. 27 şehirde ise son üç günde yeni ağır hasta olmazken, Zatürreli hasta oranında düşüş, yeni tanı konan hasta sayısında artış eğilimi olduğu kaydedildi.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, önümüzdeki günlerin huzurlu ve sağlıklı olması için salgın hastalığa karşı alınması gereken tedbirlerin alınması gerektiğine vurgu yaparak, ”Bayramı izleyen günlerimiz de iyi olsun” ifadesinde bulunmuştu.

Bilecik Koronavirüs vaka sayılarında Bilecik İl Sağlık Müdürlüğünce net rakamlar alınan karar gereği açıklanmazken aldığımız bilgilere doğrultusunda Bilecik il merkezinde 20’li sayılarda koronavirüs vakası bulunduğu öğrenildi.

İlçelerin durumuna bakıldığında ise Pazaryeri ilçesinde bir artış olduğu gözlemlenirken, bugün Osmaneli ilçesine bağlı Selimiye Köyünde  3 evin karantinaya alındığını bilecik haber kategorisinde yer alan buradaki haberimizde yer vermiştik.


Kurban Bayramı ile birlikte koronavirüs vaka sayılarında artış yaşanmasını açıkçası biz bekliyorduk. Özellikle Kurban Bayramını fırsat bilerek, 4 günlük Kurban Bayramı tatilini Türkiye’nin tatil bölgelerinde geçirmeyi düşünen vatandaşların sosyal mesafe, maske ve temizlik kuralına uymamaları halinde tatil dönüşü vaka sayılarında artış yaşanacağı yadsınamaz bir gerçek.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, bugün Türkiye Günlük Koronavirüs tablosu ile birlikte sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ”Tedbire ihtiyaç var: Günlük yeni hasta sayımız 1.000 sınırında. Bu sayının altına inmek için 33 gün süren bir çabamız olmuştu. Yeni hasta sayılarının artış eğiliminde olduğu iller: Ankara, Mardin, Diyarbakır, Gaziantep, Konya. 36 ilimizde ise 3 gündür yeni ağır hastamız olmadı.” ifadesinde bulundu.

 

Sağlık Bakanlığı verilerine göre, koronavirüs tespit edilmiş, koronavirüs hastalarının ve temaslı, riskli kişilerin adreslerine göre oluşturulan ve noktasal veri içermeyen yoğunluk haritasına göre Bilecik İl Merkezi haritasında son durum

bilecik vaka sayisi son durum bilecik merkez

Bozüyük Koronavirüs Haritası

bozuyuk koronavirus haritasi

İstasyon-Aşağıköy

Bilecik İl Geneli Koronavirüs Haritası

bilecik koronavirus haritasi genel

Osmaneli Koronavirüs Haritası

osmaneli koronavirus haritasi

Pazaryeri Koronavirüs Haritası

pazaryeri koronavirus haritasi

Söğüt Koronavirüs Haritası

 

Söğüt Koronavirüs Haritası

Vezirhan Koronavirüs Haritası

vezirhan koronavirüs haritası

Karaköy Koronavirüs Haritası

Karaköy Koronavirus Haritasi

Cumalı Köyü Koronavirüs Haritası

cumali koyu koronavirus haritasi

Gökpınar Koronavirüs Haritası

gokpinar koronavirus haritasi

Karaağaç Köyü Koronavirüs Haritası

Karaağaç Köyü Koronavirüs Haritası

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.