DOLAR
32,3148
EURO
35,1033
ALTIN
2.293,10
BIST
9.049,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Bilecik Kent Konseyi Çocuk Meclisi Toplantısı

Bilecik Kent Konseyi Çocuk Meclisi Toplantısı

Bilecik Kent Konseyi çocuk meclisi ilk toplantısını, Kent Konseyi Çocuk Meclisi Komisyon Başkanı Muzaffer Tekelioğlu başkanlığında gerçekleştirdi.

Bilim Sanat Merkezi’nde düzenlenen toplantı ile kent yaşamında, kent vizyonunun ve hemşerilik bilincinin geliştirilmesi, kentin hak ve hukukunun korunması, çevreye duyarlılık, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın sağlanması amaçlanıyor.

Bilecik merkezinde eğitim öğretim faaliyetini yürüten 26 okuldan 50 öğrencinin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıyı, Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Muzaffer Tekelioğlu ve Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyesi Kevser Fidan yönetti.

Toplantı hakkında bilgi veren Tekelioğlu, ilk oturumda, çocuk meclisi çalışma yönergesi doğrultusunda çalışma ekipleri oluşturduklarını belirterek, şunları söyledi:
”Temsilci öğrencilerin tamamının istekleri doğrultusunda, tiyatro, müzik, halk oyunları, kurs ve seminer, gezi ve ziyaret, basın ve yayın, değerler eğitimi ve yarışma grupları oluşturduk. Kent konseyi çocuk meclisimizin hedeflediği bir diğer önemli nokta ise çocuklarımızın demokratik platformlarda hoşgörü, saygı ve uzlaşmacı bir çevrede fikir üretmeleri ve kendi eylem planlarını oluşturarak sosyal hayattaki rollerini güçlendirmeleridir. Bilecik kent konseyi çocuk meclisi alt grupları çalışmalarını tamamladıktan sonra bir araya gelerek çalışma programlarını netleştirecekler.”
Tekelioğlu, Kent Konseyi Çocuk Meslisi ile Bilecik’te güzel çalışmalar gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.