DOLAR
32,5383
EURO
34,9001
ALTIN
2.427,33
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
31°C
Bilecik
31°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C

Bilecik Kapalı Yüzme Havuzu Faaliyete Geçiyor

Vali Nayir, Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Lütfi Doyuk ile birlikte, 2013 yılında yapımına başlanan ve maliyeti 3 milyon 964 bin lira 500 kişi kapasiteli kapalı yüzme havuzunda incelemede bulundu.

Yetkililer, step, aerobik salonu ve masa tenisi gibi çok amaçlı olarak kullanılacak olan yüzme havuzunda engelliler için seyirci yeri, asansör, soyunma odaları, duş ve tuvalet bulunduğunu bildirdi.

Yetkililerden bilgi alan ve daha sonra 2012 yılında temeli atılan, proje tutarı 6 milyon 50 bin lira olan 2 bin kapasiteli, spor salonunda da incelemede bulunan Vali Nayir, yüzme havuzu ve spor salonunun Bilecik için önemli bir yatırım kaynağı olduğunu belirtti.

Salonun çok amaçlı olarak kullanılabileceğini ifade eden Vali Nayir, “Eksiklikleri kısa sürede tamamlanacağını söyleyen Vali Nayır. Spor salonlarımız Bilecik sporuna önemli katkılar sağlayacaktır. Her iki salonumuz Bilecik halkının hizmetindedir” ifadelerini kullandı

manset148 MUH_4493 MUH_4496 MUH_4505 MUH_4511 MUH_4521 MUH_4525 MUH_45351

Yorumlar

  1. Mehmet dedi ki:

    Neden hersey Hurriyet ve Bahcelievler mahallesine yapılıyor.Kapalı pazar.havuz.spor tesisleri.Kültür merkezi.vb .seyler.carsı ici ve istasyon mahallesinde oturanları dusunmuyolar.Bence baskanımızında o mahallesinde oturdugundan cok ayrımcalık yapılıyor.carsıyı dusunen yok.