DOLAR
32,3602
EURO
35,0056
ALTIN
2.325,97
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Bilecik İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı Oldu

Bilecik İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı Oldu

Bilecik İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı Taner Uçar Oldu

İYİ Parti Bilecik Gençlik Kolları Başkanlığını 2 yıldır sürdüren Mehmet Can Kılınç, görevini Taner Uçar’a devretti.

Uçar “Partimizin güçlenmesine vesile olacak çalışmaları gerçekleştirmek için canla başla gayret edeceğiz” dedi.

İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı Taner Uçar,  Bilecik Gençlik Kolları İl Başkanı Kılınç ‘a  ve ekibine yaptığı çalışmalarından dolayı teşekkür ederek görevi devraldı.

Uçar: Gençlik Toplumun Hazinesidir

Toplantıda konuşan Uçar, “Gençlik, toplumun hazinesidir. Bu hazinenin işlenerek ve geliştirilerek milletimiz, ülkemiz, coğrafyamız ve dünyamıza faydalı bireyler, yüksek ahlak sahibi, nitelikli nesiller yetiştirilmesi en mühim meseledir. Bu konuda gayret gösteren İYİ Parti de en dinamik ve en güçlü gençlik yapılanmasına sahiptir. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da görevi beraberce yürüttüğümüz arkadaşlarımızın gayretinden daha fazla gayreti göstereceğiz. Allah yardımcınız olsun” dedi.

“Yarına bugünden hazırlanma gayretindeyiz”

Görevi devralan Taner Uçar, kendisine yüklenen sorumluluğun farkında olduklarını ve bu ağır mesuliyetin gerektirdiklerini yapma gayretinde olacaklarını vurguladı. Uçar,”Hareketimizin ve partimizin en dinamik teşkilatı olan gençlik kollarımıza bugüne kadar emek vermiş olan bütün büyüklerimize ve başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu yolda mücadele ederken dünü bilerek, yarına bugünden hazırlanma gayreti içerisinde olacağız. Gençlik çalışmalarımızın kalitesi ve niteliği camiamızın geleceğinin şekillenmesi bakımından büyük bir önem arz etmektedir. Çelikleşmiş gençlik teşkilatlarımızın azmi, gayreti ve heyecanıyla partimizin daha da güçlenmesine vesile olacak çalışmaları gerçekleştirmek için canla başla gayret edeceğiz. Allah bu yolda her daim yanımızda olsun. Günümüz hep İYİ olsun, İYİ gençlik Türkiye’nin umududur.” diye konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.