DOLAR
32,3190
EURO
35,0421
ALTIN
2.282,74
BIST
8.981,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Bilecik İşkur Personel Alacağını Duyurdu

İŞKUR Daha Hızlı ve Etkin Hizmet Vermek İçin Büyüyor

“Türkiye İş Kurumu, Ülkemiz genelinde 1.078 Büro Memuru ve 1.141 İş ve Meslek Danışmanı olmak üzere toplamda 2.219 personel alacağını duyurdu.

Ülkemizde Mesleki Eğitim ve İstihdama yön veren Türkiye İş Kurumu, bu kez de kendi bünyesine, Ülkemiz genelinde 1.078 Büro Memuru ve 1.141 İş ve Meslek Danışmanı olmak üzere toplamda 2.219 personel alacağını duyurdu.

İŞKUR’a yapılacak alımlar için başvurular; 25 Haziran Pazartesi tarihinde www.iskur.gov.tr üzerinden başlayacak ve 4 Temmuz Çarşamba günü saat 23.59’da son bulacak.

Bilecik Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü için, 8 İş ve Meslek Danışmanı ve 3 kişilik Büro Memuru olmak üzere 11 kişilik kontenjan tahsis edildi. 70 ve üzeri Kpss puanı alan adaylar, mezun oldukları bölümlere uygun kontenjanlar için mülakata girmeye hak kazanacaklar.

Bilecik Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürümüz Ayhan Tozan “İl Müdürlüğümüze ataması yapılacak 11 kişinin işbaşı yapması ile İlimizde bulunan vatandaşlarımıza ve işverenlerimize daha hızlı ve etkin hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Hedefimiz istihdam ve mesleki eğitim konusunda hem ülkemizde hem de ilimizde öncü Kurum olmaya devam etmektir. Kurumumuzda görev yapan çalışma arkadaşlarımla beraber Milli İstihdam Seferberliği kapsamında daha fazla vatandaşımızı iş ve meslek sahibi yapmak en büyük amacımızdır.” Diyerek yapılacak personel alımının ülkemiz ve Bilecik açısından önemini vurguladı.

Mülakat sonucu başarılı olan adayların Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü ile sözleşme imzalayarak işbaşı yapması bekleniyor.

Adayların Ayrıntılı bilgi edinebilmeleri için, http://www.iskur.gov.tr/TabId/189/ArtMID/1139/ArticleID/921/T252rkiye-İş-Kurumu-Genel-M252d252rl252ğ252-S246zleşmeli-B252ro-Personeli-İle-İş-Ve-Meslek-Danışmanı-İmd-Alım-İlanı.aspx adresinden kontenjan bilgileri ve başvuru şartları kamuoyuna duyuruldu.”

ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.