DOLAR
32,4682
EURO
34,7369
ALTIN
2.440,30
BIST
9.933,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

BİLECİK, İLÇE VE KÖYLERİYLE YARIN STAR TV’DE

BİLECİK, İLÇE VE KÖYLERİYLE YARIN STAR TV’DE
Dirilişin, Kuruluşun ve Kurtuluşun şehri Bilecik, başta tarihi ve kültürel değerleri olmak üzere birçok güzelliğiyle Star TV ekranlarında olacak.
Bilecik Belediye Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen televizyon programları ile ilimizin tarihi, kültürel, ekonomik ve sosyal yaşantısından görüntüler paylaşmaya devam ediyoruz.
Bilecik’in sesinin ekranlar vasıtasıyla bütün Türkiye’ye duyurulacağı programlar ile şehrimize ait yöresel yemekler, özgün gelenek ve görenekler ekranlara taşınırken, ilimizin tarihi, kültürü ve sosyal yaşamından güzel kareler de izleyici ile buluşmaya devam ediyor.
Bilecik Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından şehrimizde 2 gün ağırlanan Star TV ”Lezzettin Haritası” programı Sunucusu Ezgi Sertel ve ekibi, ilimiz merkezi ile birlikte Bozüyük ilçesindeki alabalık tesislerindeki güzelliklerin yanı sıra Bilecik’te faaliyet gösteren Cennet Vadisi ve Karasu Vadipark’ta ilimiz ve yöresine ait yemek kültürü ve lezzetleri televizyon ekranlarına taşıyor.
Osmanlı Devleti’nin kurulduğu topraklar olan Bilecik’ten birçok renkli görüntünün ekrana geleceği programda ayrıca Bilecik Kızıldamlar Köyü Halk Oyunları Ekibi, yöremize ait türkülerin eşliğinde sergilenen halk oyunları ekranda yer alacak.
Köy yaşantısı, köy yemekleri ve köye ilişkin birçok güzelliğin, çekimler kapsamında kaydedildiği çalışmada Bilecik’in doğal güzellikleri izleyiciyle buluşacak.
Bilecik Belediyesi Oturak Havası Meşk Ekibi’nin de yöreye ait türküler eşliğinde halk oyunlarından sahnelerin yansıtılacağı programda ilimize ait birçok renkli enstantene ekranlara gelecek.
Bilecik’imizin tanıtım ve turizm faaliyetlerine büyük katkılar sağlayacak olan ve Ezgi Sertel’in sunduğu ”Lezzetin Haritası” adlı programı; 24 Mart Perşembe Günü Saat: 09:45’te Star Tve ekranlarında olacak.
Bütün vatandaşlarımıza duyurulur.

Yorumlar

  1. Ali Özer dedi ki:

    Bu programı hazırlayıp, sunacak olan değerli TV çalışanlarına, onlara yardımcı olan BİLECİK’li yetkili ve bütün hemsehrilerime şimdiden şükranlarımı ve saygılarımı sunuyorum. Ali Özer.

  2. Ali Özer dedi ki:

    Bütün arkadaşlarımı güzel bir programla karşımıza gelecek güzelliklerimizi izlemenizi can-ı gönülde diliyorum. Saygılarımla.