DOLAR
32,5485
EURO
34,8870
ALTIN
2.438,19
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
32°C
Bilecik
32°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C

Bilecik İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Olarak Atandı

Bilecik İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Olarak Atandı.  Bilecik İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kim Oldu? Bilecik İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine Kim Atandı?

Bilecik İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Olarak Atandı

Bilecik İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine Seda Bayrakçı Atandı

2007 yılından bu yana Bilecik İl Özel İdaresi Genel Sekreteri olarak görevini yürüten Halis Nalbant’ın yerine Bilecik Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Mimar Seda Bayrakçı’nın atandığı öğrenildi.

Atama ile ilgili olarak Bilecik Milletvekili Selim Yağcı sosyal medya hesabından,  İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu ile yaptığı görüşmeler sonucunda Bilecik İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine Mimar Seda Bayrakçı’nın atandığını belirterek, ”Atamanın Seda Hanım’a, il özel idaremize ve şehrimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Uzun zamandır bu görevi başarı ile yürüten Halis Nalbant Kardeşime tüm hizmetleri sebebiyle teşekkür ediyorum. Yine birlikte başka bir şekilde şehrimiz için hizmete devam edeceğiz inşallah. Hep birlikte daha iyiye daha güzele” ifadelerinde bulundu.

Süleyman Demirel Üniversitesi Mimarlık Fakültesi mezunu Seda Bayrakçı, 1981 doğumlu, evli ve 2 çocuk annesidir.

 

Yorumlar

  1. Pala dedi ki:

    çevre ve şehircilikteki personeli çok üzülmüştür