DOLAR
32,2568
EURO
35,1023
ALTIN
2.273,35
BIST
8.806,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
25°C
Bilecik
25°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
23°C
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Parçalı Bulutlu
27°C

Bilecik İl Genel Meclisi Üyeleri Ortak Bildiri Yayınladı

Bilecik İl Genel Meclisi Üyeleri Ortak Bildiri Yayınladı. Bilecik İl Genel Meclisi üyeleri menfur saldırıyı kınayıp, Büyük Türk Ordumuzun yanındayız mesajı verdi.

İdlip’te şehit düşen kahraman askerlerimiz ve yaralanan gazilerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından AK Parti Grup Başkan Vekili Mesut Çetin, CHP Grup Başkan Vekili Hüseyin Elmas, İYİ Parti Başkan Vekili Mehmet Yılmaz ve MHP’den Osman Varolu’nun imzasının bulunduğu ortak bildiri İl Genel Meclis Başkanı Osman Yılmaz tarafından okundu.

İl Genel Meclis Başkanı Osman Yılmaz şu ifadeler yer verdi:

Mübarek Regaip Kandili gecesinde bu Şanlı Vatanı savunmak için göreve giden Mehmetçiğimiz İdlib’te şehit düştü.

Başta Şehitlerimizin aileleri olmak üzere Yüce Türk Milletinin başı sağolsun. Gazilerimize acil şifalar dileriz. Dualarımız, Ülkemizi terör belasından korumak ve Milletimize bir zeval gelmesini engellemek için canları pahasına Suriye’de görev yapan askerlerimizle birlikte.

Rabbim bir daha böyle acı veren olayları Ülkemize yaşatmasın. Askerimizi ve ordumuzu bu haklı mücadelede muzaffer eylesin. Bu alçakça saldırı ile bu cennet vatanımızın sınırlarını ve bekamızı tehdit eden hain oyunlara seyirci kalınamaz.

Devletimiz ve Milletimizin bütün fertleri ile birlik ve beraberlik içinde şehit olan askerlerimizin kanı yerde bırakılmayacaktır. Ezelden beridir hür yaşamış bu Yüce Türk Milleti son ferdine kadar canıyla, kanıyla ve bütün varlığıyla yaşadığımız, vatanımız dediğimiz topraklara sahip çıkacaktır.

Bilecik İl genel Meclisi olarak bu menfur saldırıyı kınıyor, Büyük Türk Ordumuzun daima yanındayız.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.