DOLAR
32,5878
EURO
34,8455
ALTIN
2.503,43
BIST
9.678,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

BİLECİK İÇİN SÖYLE 2 KLİBİ YAYINLANDI

BİLECİK İÇİN SÖYLE 2” KLİBİ YAYINLANDI

Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve şehrin tanıtımı açısından büyük işlevler gören ”Bilecik İçin Söyle 2” klibi, yayınlandı.

Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Müzik Eğitmeni ve Proje Yönetmeni Ayhan Çil ve 90 kişiden oluşan dev bir ekiple hazırlanan klip, sosyal medya başta olmak üzere birçok mecrada yayınlandı.

İlki, ”Bilecik İçin Söyle” adıyla 8 ay önce hazırlanan klip, şehrimizin tanıtımı noktasında güzel bir sonuç verdi ve yaklaşık 400 bin civarında takipçi tarafından izlendi.

Bilecik’i; ilçe, belde ve köylerindeki tarihi ve kültürel özelliklerinin yanısıra, doğal güzellikleri, zengin yer üstü ve yer atlı kaynakları ile kültürel değerlerinin izleyici ile buluştuğu ”Bilecik İçin Söyle 2” klibinde Bilecik ve yöresine ait türküler yer alıyor.

Serdar Tuncer’in kendine has üslubuyla ”Metristepe ve Şehitlerine” şiirini seslendirerek, ayrı bir renk kattığı bu güzel klipte ayrıca ilimizde faaliyet gösteren basın mensuplarının da katılımıyla hazırlanarak, izleyicilerin beğenisine sunuldu.

Bilecik’in ili ve ilçeleriyle bir olduğunu anlatan klipte, Bilecik Belediyesi Müzik Kurslarında eğitim alan onlarca kursiyerin de hünerlerini sergilediği bir çalışma oldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.