DOLAR
32,5811
EURO
35,0501
ALTIN
2.456,24
BIST
9.814,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Bilecik Haluk Levent Konseriyle Coştu

Bilecik Haluk Levent Konseriyle Coştu

CHP Bilecik Belediye Başkan Adayı Dr. Sungur TURAN’ın davetlisi olarak Bilecik’e gelerek konser veren Haluk LEVENT’e oldukça büyük bir ilgi vardı.

İlk olarak küçük bir kız çocuğu İstiklal Marşını okudu daha sonra CHP Belediye Başkan Adayı Sungur TURAN konuşmasını gerçekleştirdi.

Dr.Sungur TURAN;

Bilecikli gençler, üniversiteli arkadaşlarım, Sayın Bilecik Halkı hoş geldiniz..

Osmanlının doğduğu bu şehirde her şeyimiz var. Tarihimiz, mermerimiz, seramiğimiz, üniversitemiz var, ulaşım kolay, ciddi meyvecilik ve tarım yapılıyor. Bu şehirde Edebali Vadisindeki kazalarında 3-4 doğal şelalesi var.10 a yakın orman içi göletlerimiz var. Her şeyimiz var Allaha Şükür. Şehrimiz bir üniversite kenti olmaya doğru yol alıyor. Bu kent buna ne kadar hazır. Barınma maliyetleri yüksek, yaşam alanları sınırlı, sizlere yeni bir üniversite kenti kuracağız. İnterneti ücretsiz olacak. Bilkart her öğrenciye verilecek. Festivaller desteklenecek. Ücretsiz sosyal aktiviteler, tiyatro, müzik kursu sağlanacak. Başarılı, ihtiyaç sahibi öğrenciye barınma ve burs imkanı sağlanacak. Bilecik gençliğinin ve üniversite öğrencisi arkadaşlarımızın önerileri dinlenecek. Eskişehir gibi bir üniversite kenti olacağız. Yönetimde dayatma olmayacak, empati olacak. Bilecik’in güzel insanları! Gençler !Üniversiteli arkadaşlarım! Sizlerin istekleri, önerileriniz, ihtiyaçlarınız bizi yönlendirecek.
Bu şehir için beraber karar vereceğiz. Bu şehri siz yöneteceksiniz !

Sungur Turan’ın konuşmasının ardından sahneye Haluk LEVENT çıktı ve giriş şarkısı olarak 2001 yılında çıkarmış olduğu Kral Çıplak isimli albümünden sözleri kendisine ait ”Kaçış” isimli şarkısını seslendirdi. Daha sonra seslendirmiş olduğu şarkıların ardından Haluk LEVENT bir konuşma gerçekleştirdi ve şu cümleleri kullandı;

260 küsür gün hastanede yattıktan sonra hayata gözlerini yuman çocuğumuz Berkin Elvan’ın ardından, belki de onunla hiç aynı fikirleri taşımayan ve inandığı kendi inandığı doğrular yüzünden, belki de galeyana gelip olayların içine karışan ama sorumsuzca ve ahmakça bir saldırıdan sonra vefat eden Burak CAN’ımıza da ve önceki gün dersimde bir polis kardeşimizin vefatıyla sonuçlanan ölüme de hep üzüldük hep te üzülüyoruz. En güzel cümleyi ben kuramam. Onların babası birbirlerini arayarak kurdular. Başka çocuklar ölmesin dediler. Onlar bizim kuracağımız cümlelerden çok daha soylu cümleler kurdular. Ben şuna inananlardanım bu öldürülen çocuklar ötekileştirme kurbanı.
Detaylar Videomuzda……..

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.