DOLAR
32,5286
EURO
34,9090
ALTIN
2.436,97
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

“TÜRK BAYRAĞINI BÜYÜK ONUR VE GURURLA İŞLEDİK”

“TÜRK BAYRAĞINI BÜYÜK ONUR VE GURURLA İŞLEDİK”

BAŞKAN CAN:

‘’BİZİ BİZ YAPAN DEĞERLERİ ŞEHRİMİZİN HER NOKTASINA İŞLİYORUZ’’

Belediye Başkanı Nihat Can, gerçekleştirilen çalışma hakkında yaptığı açıklamada; Bilecik Belediyesi tarafından bizi biz yapan değerlerin şehrin belirli noktalarında işlediklerini belirtti.

Bilecik’in tarihimizdeki yeri ve önemine değinen Belediye Başkanı Nihat Can, çalışma hakkında verdiği bilgide, şunları söyledi:

‘’Bilecik Belediyesi olarak; Osmanlı Arması’ndan Şehit Asker Anıtı’na; Kayı Boyu Anıtı’ndan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Anıtı’na, Şampiyon Tepe’den Yükselen Türkiye Cumhuriyeti anıtına kadar birçok önemli çalışmayı şu ana kadar gerçekleştirdik. Hepsi de Milletimiz tarafından büyük bir beğeniyle karşılandı. Her zaman söylediğimiz gibi şehirler, simgeleri ve değerleriyle tanınıyor ve biliniyor. Yapılan her bir anıt ve çalışma ilimize gelen misafirlerimizin fotoğraf karesine giren güzel çalışmalar. 1 milyon 500 bin turist hedefi olan Bilecik’imizde bu kez şehrimizin hakim bir noktasında devasa büyüklükte Türk Bayrağımızı işledik. Işıklandırması ve diğer peyzaj çalışmalarıyla güzel bir eser oldu.’’

‘’ANITLARIMIZDA MİLLİYETÇİLİĞİMİZ İLE BİRLİKTE MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERİMİZİ İŞLİYORUZ’’

Türk Bayrağının her zaman en iyi yerlerde en iyi şekilde görülmesi gerektiğine inandıklarını kaydeden Belediye Başkanı Nihat Can; ‘’Anıtlarımızda Milliyetçiliğimiz ile birlikte Milli ve Manevi Değerlerimizi işliyoruz. Bilecik; Osmanlı Devleti’nin kurulduğu topraklar olduğu gibi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Milli Mücadele döneminde başlatmış olduğu Kurtuluş Hareketinin de önemli noktalarından birisi. Dolayısıyla bu çalışmamızla, varlığımızın en büyük göstergesi olan Türk Bayrağını büyük bir onur ve gurur ile işledik’’ ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.