DOLAR
32,5156
EURO
34,5688
ALTIN
2.492,22
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Çok Bulutlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

BELEDİYE BAŞKANI SEMİH ŞAHİN’İN BERAT KANDİLİ MESAJI

BELEDİYE BAŞKANI SEMİH ŞAHİN’İN BERAT KANDİLİ MESAJI

Belediye Başkanı Semih Şahin, Berat Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında; ”Ramazan ayına yaklaştığımız bu zaman dilimindeki önemli gecelerden olan Berat Kandilinin ülkemiz, milletimiz ve bütün dünyada sevgi, barış ve huzuru getirmesini diliyorum’’ dedi.

Mesajında; Berat Kandilinin barındırdığı güzelliklere değinen Belediye Başkanı Semih Şahin; ‘’Kalplerimize İlahi bereket bahşeden ve on bir ayın sultanı Ramazan ayının müjdecisi olan mübarek Berat Kandilini tekrar idrak etmenin sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Cenabı Allah’tan, günahlarımıza af dileme fırsatı olan gecelerden biri olan Berat Kandili her bir Müslümanın kıymetini bilerek değerlendirmesi gereken bir zaman dilimidir. Ahlak ve erdemin, doğruluk ve dürüstlüğün, paylaşımın, hak ve hukuka riayetin, barış içinde yaşamanın, insanî erdemler bağlamında ulaşılabilecek en üstün değerler bütünü olduğunu zihin ve gönüllerimizde derinden hissetmeliyiz. Bu gibi mübarek gün ve geceler değerlendirebildiğimiz sürece, güzel amellerle içini doldurabildiğimiz, yanlışlarımızın farkına varıp doğru istikamete yönelebildiğimiz ölçüde bizim için bereketli ve kazançlı zaman dilimleri olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle; Mübarek Berat kandilinin kutlu olmasını diler, milletimizin, memleketimizin ve tüm İslam aleminin birlik ve beraberliğine, barış ve huzuruna vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.