DOLAR
32,5615
EURO
34,9979
ALTIN
2.435,97
BIST
9.778,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

Seçimlerden Sonra İlk Açıklama

Seçimlerden Sonra İlk Açıklama

Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından Ak Parti Bilecik İl Başkanlığında Milletvekili Selim Yağcı, İl Başkanı Fikret Karabıyık, İlçe Başkanı Nail Öztürk’ün katılımlarıyla basın açıklaması düzenlendi.

Ak Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, seçimlerin ülkemize ve şehrimize hayır getirmesi temennisiyle başladığı konuşmasında;

Bunun gerekçelerini sandık sandık çalışıyoruz. Analizini yapıyoruz. Sonuçları aldığımızda gerekçeleri ile birlikte kamuoyuna açıklama yapacağız. Şu an yapılan yorumların tamamı duygusal yorumlar olur.”dedi.

Karabıyık, “Amacımız 11 belediyemizin tamamında yerel ile geneli aynı görüşte buluşturmaktı ama seçmenimiz böyle karar verdi. Beklemediğimiz bir sonuç çıktı. Biz Ak Parti olarak her zaman bir seçim bittikten sonra bir sonraki seçimin hazırlıklarına başlarız. Önümüzdeki seçimlere hazırlanacağız. Bu seçimin sandık sandık analizini yapıyoruz, değerlendiriyoruz. Eksikleri, noksanları tespit ediyoruz. 2002’den beri girdiğimiz tüm seçimlerden birinci parti çıkma özelliğimizi koruduk, yine birinci çıktık. Halkımızın takdirine sonuna kadar saygı duyuyoruz”

Milletvekili Selim Yağcı ise;

“Milletimizin verdiği karar başımızın üstüne. Yaşanan eksiklikler ve aksaklıklar var. Bunların hem parti hem teşkilat olarak muhasebesini yapacağız. Hemşehrilerimizin de ne kadar doğru bir karar verdiğini zaman gösterecek. Seçilen arkadaşlarımızın güzel hizmetler yapmasını diliyorum. Doğru yapılan her işte Belediye Başkanlarımızın yanındayız ama yanlış yapılanlar olursa da kamuoyunda nezdinde gerekli uyarıları yapacağız. Önümüzdeki seçimde milletimizin gönüllerine girerek yeniden hizmet etme gayretinde olacağız” ifadelerini kullandı.

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.