DOLAR
32,5916
EURO
34,8605
ALTIN
2.501,97
BIST
9.685,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Bilecik Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Araç Filosuna Yeni Araçlar Eklendi

Bilecik il Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü araç filosuna 4 yeni araç daha eklendi. Projesi İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünce yapılan ve Bilecik Valiliği İl Özel İdaresi ve Bilecik İli Tarım ve Hayvancılık Geliştirme Birliği (TAHAGEL)in desteğiyle toplam 4 adet yeni araç çiftçilerimize hizmet etmek üzere araç filosuna katıldı.
Bilecik Valiliği İl Özel İdaresinden 114.000,00 TL ve Tarım ve Hayvancılığı Geliştirme Birliğince 45.013,28 TL olmak üzere toplam 159.013,28 TL ödenek ile Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğünden 4 Fiat Doblo araç satın alındı.
Araçlar İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğümüze teslim edildi.
Araç Filomuza katılan yeni araçlar acil derecede araç htiyacı olan Gölpazarı, Söğüt, Yenipazar İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlükleri ile Merkezde İl Müdürlüğümüze verildi.
Yeni araçların ilçelere verilmesi sırasında İl Müdürümüz Hacı Dursun YILDIZ, araçların alınmasında büyük katkıları olan öncelikle Sayın Valimiz Ahmet Hamdi NAYİR’a, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halis NALBANT’a , ve Bilecik İli Tarım ve Hayvancılık Geliştirme Birliğini oluşturan üyelere teşekkür etti. Araç takviyesi sayesinde çiftçilerimize daha iyi, daha hızlı hizmet verileceğini böylece daha çok çiftçiye ulaşılacağını belirten İl Müdürümüz YILDIZ bu araçların üzerinde 77 milyon insanımızın hakkı olduğunu, kendi araçlarımızdan daha iyi bakım ve muhafaza edilmesi, devletin kaynaklarının yerinde kullanılarak israf edilmemesi gerektiğini söyledi. Bu araçların çiftçilerimizin hizmetinde hayırlı olmasını, kazasız belasız kullanılmasını temenni etti.
Araçların İlçe Müdürlüklerine teslim edilmesinin ardından program sona erdi.
IMG_1653

IMG_1650

IMG_1637

IMG_1643

IMG_1655

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.