DOLAR
32,5056
EURO
34,5851
ALTIN
2.498,66
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
26°C
Bilecik
26°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
16°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C

BİLECİK GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜNDEN

BİLECİK GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜNDEN

 

 

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Ağustos ayı Antrenör değerlendirme ve Koordinasyon toplantısı İl Müdürü Aslan YILDIZ  nezaretinde  Şube Müdürleri ve Antrenörlerin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

 

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı yeni hizmete giren Spor Salonunda gerçekleştirilentoplantıda öncelikle İlimize kazandırılan 2000 kişilik spor salonunun antrenörlerimiz tarafından nasıl daha verimli kullanılabileceği üzerinde duruldu. İlimizde kayıtları halen devam eden İl Spor Merkezleri Çalışmaları, Lisanslı sporcu sayıları, Milli sporcu sayıları, Kulüp sayıları ve sportif organizasyonlara katılan çocuk ve genç sporcu sayıları değerlendirildi.

Antrenörlerimizin çalışma yaptıkları antrenman salonlarının fiziki şartlarının daha iyi hale getirilmesi için yapılacak çalışmalar değerlendirildi. Ayrıca antrenörlerimizin çalışmalarda karşılaşmış oldukları sorunlar ve çözüm önerileri için karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan toplantının açılış konuşmasını yapan İl Müdürü YILDIZ antrenörlük mesleğinin önemine değinerek antrenörler kurumumuzun en asli unsurlarıdır. Ben başta olmak üzere 105 personel antrenörlerimizin çocuklarımıza sağlayacağı spor ortamlarının daha verimli ve başarılı olunması için varız dedi.

YILDIZ;

Eğer 1 yıl sonrasını düşünüyorsanız tohum ekiniz 10yıl sonrasını düşünüyorsanız fidan ekiniz 100 yıl sonrasını düşünüyorsanız ise insan yetiştiriniz diye güzel bir söz var. İşte siz bizim 100 yıl sonramıza şekil verecek, mührünü vuracak gençlerimizi yetiştiriyorsunuz. Yetiştirdiğiniz sporcularınızın yarın ülkemizi ay yıldızlı şanlı bayrağımızı Uluslararası alanda en güzel şekilde temsil edeceklerine canı gönülden inanıyorum diyerek tüm antrenörlerimizin başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyorum dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.