DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
30°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C

Bilecik Ertuğrulgazi Lisesi’nde öğrenim gören öğrenciler İngilizce öğretmenini darp etti.

Bilecik  Ertuğrulgazi Lisesi’nde öğrenim gören öğrenciler İngilizce öğretmenini darp etti.

Alınan bilgiye göre Okulun pansiyonunda kalan R.Ç. isimli öğrenci, Perşembe günü İngilizce  öğretmeni H. Ç’dan evci çıkmak için izin istedi. İddiaya göre, evci izinlerinin cuma günü verildiğini belirten öğretmen izin vermeyince öğrencisi tarafından önce “Cuma günü ölüm olur, ben de görürüm” şeklinde tehdit edildi. Annesine okulu aratan öğrenci, yazılı dilekçe olmadan izin almasının mümkün olmadığını duyunca bu kez de “Beni tutanın …” diyerek öğretmene  küfür eder. Bunun üzerine öğrenciyle öğretmeni arasında arbede yaşanır, olayın ardından açıklama yapan öğretmen H.Ç, öğrencisinin konuyu etnik köken tartışmasına çekmek istediğini ama kendisinin de Erzurum’da okuduğunu ve ailesinde Kürt akrabaları bulunduğunu belirterek, öğrencilerine karşı milliyetçi bir tavır sergilemediğini ifade etti. Bu güne kadar öğrencilerine yardımcı olmaya çalıştığını ve nasihatler verdiğini belirten öğretmen, öğrencisinin uzun süredir disiplinsiz tavırlar sergilediğini ve okul pansiyonuna geç geldiğini söyledi. Öğrencilerinin başlarına bir şey gelmesi durumunda sorumluluğunun kendisinde olduğunu ifade eden Çoban, 15 yıllık İngilizce öğretmeni olduğunu, öğrencisinin zarar görmemesi için bu güne kadar elinden geleni yaptığını ama karşılığında kötülük gördüğünü söyledi.

Olay sonrası Ertuğrulgazi Lisesi’ne gelen polis konuyla ilgili inceleme başlattı. Bu sırada bir öğrenci okul bahçesinde görüntü almaya çalışan basın mensuplarına saldırmak isterken, öğrencinin velisi fenalık geçirerek bayıldı. Bayılan veliye 112 Acil servis ekibi müdahale etti.

wpid-son-dakika-TRT.jpg

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.